Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.11.2015 00:13

АПК, аби як, аби вкрасти!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Всі традиційні галузі, якими пишалася Україна, сьогодні перетворені на пил. Мед, насіння, фрукти, рибу, все знищено, тепер залишилася лише земля, яку й ту вже планують віддати.

Великим (не українським ) гравцям байдуже, які думки у народу щодо України, як аграрноїдержави й розвиток всіх її галузь, в тому числі й рибної. Зараз в дію вступаютьхижацькі закони великого бізнесу: поглинання, роздрібнення на ласі шматки та їхпродаж за максимальною вартістю. "Зараз йде час банальних крадіжок іперерозподіл власності , використовуючи довірливі почуття українського народу. Тому ми маємо чіткорозуміти з яким стандартом моралі маємо справу у керівних органах , якісьогодні правлять долю України й протистояти цим грішним діянням" -говорилося у моїй статті про проект Закону № 2776 в рибній галузі.

Я попереджав вас: "Слідкуйте уважно за сценарієм,який застосовується в рибній галузі, бо це основа розпродажу українськоївласності, в тому числі й української землі". Розповідав вам пробізнесменів та підприємців України зі списку Форбс, які заробили свої статки в агропромисловому комплексі, тобто на продуктах харчування. Доступно пояснили, хтоі чим займається. Кожна персона з цього переліку підспудно та частково ємогильником рибного господарства. Вам лише треба було зіставити їх персони зподіями у яких вони брали чи прагнули брати участь. Наголошував на потенціалі нашої країни в аграрній сфері,що допомогло б Україні зайняти лідируючу позицію в сфері забезпечення світупродуктами харчування та особливо продуктами аквакультури. Адже враховуючизростаючу тенденцію споживання риби та рибних продуктів, попит на цю продукціюзавжди зберігається на достатньо високому рівні. Виробництво такої продукції саме в Україні, не тількинадасть змогу зменшити кількість імпортованої сировини, а також збільшитьрівень продовольчої безпеки та відновить підприємства аквакультури в країні.Бомбив повідомленням "українські рибінспектори частіше всього «кришують»браконьєрів та обслуговують олігархів" усі соціальні мережі, канали та інтернет-видання. Чому українці й досі живуть заприказкою "вчимося на своїх же помилках"? Хіба мало помилок було внашої держави?

Ми знову повернулися до відправної точки реформуваннярибної промисловості. Всі головні корупціонери, що працювали за часів Януковичаі ті що навіть за хабарі сіли, "апять" на своїх місцях. Я попереджавпро це громадськість ще з перших кроків ніби то набраної нової команди - реформаторів. Про що може йти мова, як до роботи в рибнійгалузі, нові керманичі займалися чим завгодно, але не рибою. Події в Одесітільки підтверджують сказані задовго до цього слова про некомпетентність якголови Держрибагентства ( Коваліва) так і першого заступника( Гвозденка). СБУ вОдесі затримала (нових – старих) реформаторів на гарячому, що зайвий раздоводить "чистий професіоналізм" центрального апарату. На жальгламурні забави дітей мажорів депутатів ББП( Матвієнка) – привели в рибнугалузь лузера з бізнесу та алкаша з макулатурного звалища! Українці що миробимо?

Казав чи не казав, але в будь якому разі з цим треба щосьробити. Потрібно негайно формувати Національну Комісію про врятуванню українськоїриби. Якщо на це не спроможний ( економічно – імпотентний) прем'єр, то требазвертатися до президента, який повинен навести порядок, спочатку серед своїхдепутатів, а далі і в рибній галузі.

Ми вже зазнали незворотних втрат в інших галузях АПК( конярство, садівництво, бджільництво).І якщо їх знищення іде якось непомітно, то знищення риби дуже боляче вдарило понашій аграрній сфері. Всі традиційні галузі, якими пишалася Україна, сьогодніперетворені на пил. Мед, насіння, фрукти, рибу, все знищено, тепер залишиласялише земля, яку й ту вже планують віддати ( Проект Законна ( Матвієнка) про віддачуземлі в постійне користування на 50 років). Українці не за це боролися намайдані, не ту команду в уряд обрав, не за це народ страждав, не за це гинулийого сини і дочки. Український АПК треба негайно рятувати, й рятувати націю!
Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи