Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.10.2015 12:07

Смачного, панове!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

"Одною рукою підписую дозвіл (бо в нас же демократія), а іншою контролюю(бо ми й досі сидимо на 30 років в минулому)".

"Одною рукою підписую дозвіл (бо в нас же демократія), а іншою контролюю (бо ми й досі сидимо на 30 років в минулому)".
 
Ніхто в Україні, навіть президент, не може позбавитися совкової ідеології. Це питання є очевидним і досить актуальним як для народу, так і для кожного громадянина нашої держави. Всіх цікавить, як можна з цим боротися, як пручатися? А ніхто не говорить про супротив, ми говоримо про цілковите викоренення будь-яких зв'язків із епохою СРСР. 

Совкова система, яка прийшла до нас від російського агресора, вмонтована абсолютно у всі сфери життя: економіку, промисловість, культуру, науку, освіту. На відміну від досвідчених осіб, сучасна молодь не те, що не підтримує совкову ідеологія, вона активно пропагує можливості подолання і знищення її залишків на теренах Україні, де нашому менталітету не притаманні ні "совок", ні "фашизм". Для того, щоб позбавитися вже давно "пробитого колеса", спершу ми маємо його відкрутити й викинути, а вже потім поратися з новим і цілим. Так і з совковою ідеологією, спочатку ми маємо відірватися(абстрагуватися, уникнути, заблокувати) совок, а вже потім думати про майбутнє. Україна й досі не визначилась з власною державною ідеологією. Масла у вогонь звісно підливає Росія, в якій вже давно совок перетворився на нацистську державу, й яка всілякими силами намагається протидіяти пошуку власного шляху для України.
 
Російська Федерація має лише єдину мету - будь-якими засобами зберегти радянську тематику та історію, і в той же час говорить про православну церкву й єдність слов'ян. Наш народ до останнього боявся назвати себе націоналістами, хоча це є природна ідеологія будь-якої держави, і нарешті почав не просто називати, а кричати про це.
 
Що ж заважає нам, освіченим українцям, чесному народу, трудолюбивій нації позбутися цього сміття? А проблема в тому, що в приклад завжди ставлять ватажка зграї, а наш президент й сам не може почати позбавлятися ідеології СРСР. І досі "шоколадний король" веде активний бізнес із російським агресором і закривати там свої кондитерські фабрики "Рошен" не збирається. Смачного, панове! Тоді про що ми можемо говорити? На що сподіватися?
 
Українська військова організація пропонує кожному, хто проти агресії, бойкотує російські товари та послуги готові долучитися до нашого флешмобу і створити сторінку у соціальній мережі Фейсбук " STOP - RASHEN" № 2,3, і т.д. Перша сторінка вже запущена мною особисто і являє собою електронну петицію у Фейсбуці. Ціллю нашого флешмобу є подолання в масовій свідомості комплексу другосортності власної держави та згуртування народу навколо ідеї консолідації та створення власної державної ідеології. Можливо таким чином ми зможемо проявити громадську думку та позбавитися "Руського світу" на українській землі. Вся Україна має усвідомити, що державна ідеологія зображує загальнонаціональні внутрішні й зовнішні цінності, пріоритети й інтереси держави поєднуючи все з правами громадян у їх реалізації.
 
Якщо вам небайдужа доля України, якщо ви вже давно є противником російсько-нациської ідеології, якщо ви вже давно називаєте себе націоналістом - приєднуйтесь. Давайте покажемо, що народ може вершити долю своєї Батьківщини, захистити національні інтереси та викликати повагу до цінностей і традицій української нації.

Посилання на першу сторінку: https://www.facebook.com/STOP-Rashen-732490936883436/timeline/
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]