Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.05.2015 21:31

Мавр Майдану – АЙДАР

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Класичний вираз Шекспіра "Мавр зробив свою справу - Мавр може відпочити» достеменно зображує теперішню ситуацію з Мельничуком.

Найбільший врожай дає кров мученика: ММА-бої без правил

Шановні друзі, всі ми знаємо про ситуацію між генпрокурором Віктором Шокіним та першим комбатом батальйону «Айдар» Сергієм Мельничуком. Висунуті звинувачення щодо підозр Мельничука у створенні злочинної організації та протиправних діяннях - повна нісенітниця. Адже звинувачувати людину, яка зі своїм батальйоном, 3 травня 2014 року одні з перших поїхали на передову відстоювати кордон і території нашої держави. Поки влада ніяк не могла зорганізуватися й владнати питання зі створенням української армії, дати раду силовим струкрутам для захисту держави є досить аморально.

Навіть після річниці добровольчого руху в Україні, поки весь цей час айдарівці захищали кордони нашої держави на Луганщині й в тому числі важливий стратегічний обє'кт теплову електричну станцію, обрана майданом влада й досі не зрозуміла, кому має завдячувати за час і можливість зберегти цілісність країни. Комбінація влади щодо добровільно віддачі ТЕС в Щасті ЛНРівцям, звичайно не знайде підтримки в середовищі патріотів. Яскравим прикладом цього є відмова керівництва батальйону від запропонованих 20-ти млн. дол., що демонструє внутрішні переконання айдарівців - відстоювати честь та гідність українського народу й цілісність держави до кінця. Ініціатори зрадницького плану постійно шукають інші можливості та варіанти звільнення ТЕС у Щасті. Злочинні накази на виведення батальйону з території ЛНР нібито на ротацію, звинувачення першого командира батальйону «айдар» в ОЗГ та масова дискредитація добровольчого руху через, підконтрольні олігархам, ЗМІ. Наступним кроком в цьому ганебному плані з'явилася комбінація від генеральної прокуратури звинуватити народного депутата України та першого комбата батальйону «Айдар» Сергія Мельничука в злочинах, які він не скоював. Бездоказово (без розгляду суду та інших інстанцій), в порушенні існуючого законодавства, відкрита ганебна компанія по дискредитації «Айдару» з метою знищення репутації добровольчого руху.

Класичний вираз Шекспіра "Мавр зробив свою справу - Мавр може відпочити» достеменно зображує теперішню ситуацію з Мельничуком. Його образ в обгрейті Шокіна виглядає так: Мельничук зробив свою справу — привів до влади існуючу команду!-Мельничука треба посадити. Бо єдиними на сьогодні, хто може вимагати у влади звіт за зроблені справи та продовження схем режиму, є «Айдар», як структурована громада Майдану. Всі інші патріоти розпорошені по-різних громадських проектах, добровольчих батальйонах і, на жаль, їх зібрання можливе лише на наступному Майдані. Саме він (Мельничук, «Айдар»), під час Майдану, разом з іншими патріотами, обирав сьогоднішню владу. Саме він, разом з патріотами-майданівцями, відправився на війну, залишивши «ПАТРІОТАМ У ВЛАДІ» керувати у Києві. Робити реформи, втілювати настанови Майдану в життя, будувати нову державу, відстоювати територіальну цілісність, соборність і незалежність української держави. Тому існуючому організованому угрупуванню, висунутому у владу, не вдасться прикинутися дурниками. Треба буде дати відповідь. Якщо не «Айдару», як структурованої громади Майдану, то третьому Майдану.Тому ці дитячі забавки «обраної команди» щодо усунення «Айдару» та дискредитації Сергія Мельничука, як не вирішує їх комбінації.

Розпорошення всіх комбатів по-різних партійних структурах та фракціях, усунення С. Мельничука — етапи єдиного сценарія, направлено на розпад добровольчого руху. Команді, яка сьогодні продовжує схеми злочинного режиму та перевищує їх в рази вкрай заважає консолідована сила, яка може на рівні спілкуватися з ними та контролювати їх дії.

Дорогі друзі, ніхто не збирається зараз, сьогодні, завтра ідеалізувати «Айдар» і тим більше робити з них ангелів чи жертв, хоча найбільший врожай дає кров мучеників. Але «Айдар» - це блиск і злидні української нації: блиск - патріотизму і мужності, злидні - матеріальні та духовні. «Айдар» - наша ментальна платформа і не відвертайтеся від свого дзеркала, де зображено всі сторони національного людського єства - честь, гідність, патріотизм, мужність й жадібність, ненависть, злість, підлість.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]