Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.11.2016 21:01

Ехо війни

Засновник волонтерського руху "Повернися живим"

Друга світова, на території Глухівського району з 7 вересня по 2 жовтня 1941 року велись бої за Сумщину. Десь в цей період, захищаючи українські землі від фашистських загарбників, загинув військовий 2-ої гвардійської дивізії Петро Семенов, що був родом з Р

Друга світова, на території Глухівського району з 7 вересня по 2 жовтня 1941 року велись бої за Сумщину. Десь в цей період, захищаючи українські землі від фашистських загарбників, загинув військовий 2-ої гвардійської дивізії Петро Семенов, що був родом з Росії.

Його рештки знайшли наші військові в селі Семенівка Глухівського району.

Провівши експертизу і знайшовши його родичів у Саратовській області, сьогодні військові 16 батальйону 58 ОМПБр з почестями передали рештки бійця. У родини, яка вирішила перепоховати свого предка на Батьківщині, до наших військових було одне питання: «А вам ничего не будет за то, что вы передаете останки нашего отца?»

Політика РФ просочується в мозок громадянам і малює образи жахливих і кровожерливих бандерівців. А тут ті самі «бандерівці» з почестями, шануючи пам’ять, віддають бійця родині. Разом з рештками, росіянам передали й особисті речі, знайдені поряд, завдяки яким і вдалося встановити особу загиблого.

Петро Семенов захищав Україну у 1941 році. Він віддав за неї життя. Сьогодні наша основна задача – довести росіянам, що воюємо ми не з ними персонально, а проти путінського режиму вцілому.

Ми пам’ятаємо історію, і шануємо її. І якщо не чіпати нашу землю, ми з усіма будемо жити мирно. Але своє не дамо в образу.

Дар'я Бура
Проект "Повернись живим": https://goo.gl/cdOIKh







Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]