Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

Право - єдиний соціальний феном, розвинутість якого прямо пов'язана з добробутом народу. Чому тоді навіть справжні патріоти України не вірять в право? Говорять про мораль, духовність, справедливість... А для права й слів нема.

Право - єдиний соціальний феном, який сприяє позитивній дисципліні людей і одночасній  повазі до ближнього. Ані мораль, ані релігія, ані наукова істина цього не дадуть, - на мій погляд, це історичний факт.

Але наші патріоти віками нехтують правом. Кожен виступ, якщо й не відкидає право, то вже точно нехтує ним.

Вищою доцільністю виправдовують порушення закону. Мета виправдовує засоби. Патріотизм, а не правопорядок і закон, потрібен і т.д.

Замість охорони життя людини, формують політизовані проблеми, як то "боротьба з корупцією". 

Але побудувати національну державу без проходження правового шляху неможливе. Тому я виступаю за кару тих, хто публічно топче право ногами. Адже такий приклад є кутом, точніше кроком в прірву для народу.

Мені також не подобається багато законодавчих норм. І я як адвокат добре знаю всі недоліки нашої системи. Але без поваги до цих інституцій, без поваги до парламенту й суду, немає майбутнього. Якщо кожного разу збиратимемо майдани, то держава захлинеться. І на жаль, захлинеться не лише в бідності, але й у крові власного народу.   
    
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]