Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.02.2015 00:06

Війна - життя або смерть держави

Чи єдиний Український народ зараз? У часи, коли в сінях стоїть Вітчизняна війна. Думаю, що ні. Не те, що народ, українська еліта не єдина. Один олігарх мочить іншого на своєму телеканалі... І Президент тут не виключення.

Війна - життя або смерть держави. Так казали мудрі китайці. І переможе у війні лише той правитель, у якого єдина його воля й воля народу. Іншого шляху немає. Не було ще жодної війни, в якій перемагали танки. Перемагають люди. І кадри, їх фаховість і порядність, вирішують все.

Добре слухати виступи Президента України в Мюнхені й Вашингтоні англійською. Але цього замало. На мій погляд, найважливіше, щоб Глава держави не втрачав землю. Адже першочергово Президента має чути Український народ, з яким той має говорити одною мовою. А Український народ складають різні групи.

Де круглий стіл Президента й провідних бізнесменів України? Невже не має Президент на колегіальній раді ініціювати колективні рішення еліти по воєнним діям країни? Наприклад, не мочити один одного на телеканалах, сформувати прозорий приватний фонд захисту України, прийняти дієву участь у територіальній обороні свого регіону, а значить - і свого бізнесу тощо. 

Скільки можна воювати один з одним кримінальними провадженнями за вугілля й електроенергію, нафту й газ. Ще трохи, і всіх можуть поставити до стінки хлопці з півночі.

Якщо не повернутися на грішну землю, якщо застрягнути між небом і землею, між війною й миром, ніколи не матимеш єдиних прагнень зі своїм народом, пане Президент! Робітники й олігархи, також частина Українського народу. І для перемоги вони мають бути різні, але єдині. Навіть В. В. Путін сходив до проведення у РФ таких круглих столів, то чому їх немає в нас? 

      
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]