Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.08.2019 23:08

Коли у воїнів мурахи по шкірі, то розумієш, що правильно і все не дарма

Старший менеджер проектів Republic

Шаную воїнів, біжу за героїв України.

Квітень 2017 Стамбул - Львів - Київ

Стратегічні комунікації привітали мій внутрішній запит. Колеги моніторили новини Штатів та поділились відео з Арлінгтону. Ми з другом, Анатолієм Шарою, маючи за плечима волонтерське минуле, почали шукати, питати, а що там у нас.

Voїny - це перший в Україні соціальний проект, мета якого - підвищити обізнаність українського суспільства про загиблих воїнів, запровадити єдину процедуру поховання та заохотити до почесного вшанування захисників України. 

Серпень 2019

1000 бігунів в пам'ять про загиблих воїнів в Маріуполі. Луцьк, Чернівці, Дніпро, Миколаїв, Херсон, Коломия, Тернопіль, Київ, Житомир з іменами загиблих зі свого міста, побратимів, батьків та синів пробігли під гаслом "вшануй".

Всі свої, всі в білому, з страхами, сльозами і колективних болем, який є світлом.

“Шаную воїнів, біжу за героїв України” – започаткована торік традиція, національний рух вшанування пам’яті полеглих воїнів. Це можливість пробігти за кожного з тих, хто захищав країну, подякувати та підтримати близьких наших героїв.

Коли в дорослих чоловіків, воїнів мурахи по шкірі, то розумієш, що правильно і все не дарма.

Вальтер Шеффер учасник бойових дій, воїн 80 десантно - штурмової бригади, в 2014 році тримав блокпост біля села Переможне, поруч Луганського аеропорту. Організатор забігу в Чернівцях.


Коли до Коломиї привезли тіло загиблого добровольця Романа Фурика – заступника командира взводу батальйону генерала Кульчицького, Андрій Балацький знову пішов на війну. “Моя війна почалася з розвідки в лісі поблизу Станиці Луганської. А закінчилася – Авдіївською промзоною”. В березні 2014 року записався в добровольці. Батальйон патрульної служби міліції «Чернігів». У березні 2015 року Батальйон імені генерала Кульчицького. Андрій - організатор забігу Шаную воїнів, біжу за героїв України. Коломия


Помічник судді-спікера Господарського суду Сумської області. Воїн 58 окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського у 2015-2016 роках, учасник бойових дій на території Донецької та Луганської областей, старший лейтенант запасу Ярослав Буренко. Цьогоріч Ярослав UA є організатором забігу Суми.


Єдиний день вшанування пам'яті. Процедуру оповіщення впорядковано разом з військовим капеланом. Формується потужна сила людей з повагою та вдячністю.

Це не про завершеність та перемогу. Це про силу думки та велику волю маленьких людей.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]