Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

Якщо говорити про ветеранів АТО, які пережили психологічні навантаження, воюючи за тих, зокрема, хто розважається в тилу і робить свій бізнес, то їм (АТО-шникам) потрібна робота. Найбільше за інших людей. Але роботи вони не мають. Вони змушені найматися по


У ВерховнійРаді України 10 березня 2017 року відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Мир вУкраїні понад усе!».

Доукраїнського парламенту прибув індійський гуру, який володіє технікоюзаспокоєння. Важко до кінця зрозуміти, кого і від чого саме пан Шанкар хотівзаспокоїти в Україні. Правда, у нього є і абсолютно практичний інтерес: до української олії і бобових.Так, Українська земля не має аналогів у світі. Разом з тим, її безконтрольно виснажують,ігноруючи правило сівозмін.

Якщоговорити про ветеранів АТО, які пережили психологічні навантаження, воюючи затих, зокрема, хто розважається в тилу і робить свій бізнес, то їм (АТО-шникам)потрібна робота. Найбільше за інших людей. Але роботи вони не мають. Вонизмушені найматися помічниками по господарству в селах, як варіант. Словом, людизробили важку чорну роботу на фронті і про них забули.

УчасниківАТО намагаються заспокоїти реабілітаціями і консультаціями, забуваючи проголовне – чоловік має заробляти гроші, виконуючи суспільно корисну роботу ісамовиражатися, забезпечувати родину, аби відчувати себе щасливим іповноцінним.

Аналізуючисучасні події, складається враження, що держава інколи сприймає своїх героїв якворогів. У результаті замість пошани, уваги, працевлаштування і відкриттяшироких можливостей для ведення свого власного бізнесу, власної справивідбувається свідома чи несвідома дискредитація воїнів, причому незалежно відїхньої подальшої суспільно-політичної активності та позиції.

Тому вихід уних залишається один – іти у владу самим. Не всі цього прагнуть, вміють. Алеіншого виходу нема. Необхідно взяти владу на місцях у свої руки, тому що, яквідзначив учасник круглого столу «Мир в Україні понад усе!» герой АТО, йогопобратими не здатні брехати і красти після того, що вони пережили. А це самете, чого вже так зачекався Український народ. Колишнім воїнам варто було борганізуватися саме для взяття законним шляхом на виборах влади для початку намісцях і набратися необхідного політичного досвіду. Однак, дуже ретельностежити за тим, аби їх рух не очолила людина стороння, або не щира. А у разівідсутності відповідної освіти, вимагати її отримання від держави, або шукатиінші можливості здобути її, допомагаючи один одному через ветеранськіорганізації.

А індійськихгуру давайте залишимо індусам. Козацтво має свої техніки заспокоєння (ворогів у тому числі), ми маємосвою Українську Церкву і свій шлях.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи