Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

Якщо говорити про ветеранів АТО, які пережили психологічні навантаження, воюючи за тих, зокрема, хто розважається в тилу і робить свій бізнес, то їм (АТО-шникам) потрібна робота. Найбільше за інших людей. Але роботи вони не мають. Вони змушені найматися по


У Верховній Раді України 10 березня 2017 року відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Мир в Україні понад усе!».

До українського парламенту прибув індійський гуру, який володіє технікою заспокоєння. Важко до кінця зрозуміти, кого і від чого саме пан Шанкар хотів заспокоїти в Україні. Правда, у нього є і абсолютно практичний інтерес: до української олії і бобових. Так, Українська земля не має аналогів у світі. Разом з тим, її безконтрольно виснажують, ігноруючи правило сівозмін.

Якщо говорити про ветеранів АТО, які пережили психологічні навантаження, воюючи за тих, зокрема, хто розважається в тилу і робить свій бізнес, то їм (АТО-шникам) потрібна робота. Найбільше за інших людей. Але роботи вони не мають. Вони змушені найматися помічниками по господарству в селах, як варіант. Словом, люди зробили важку чорну роботу на фронті і про них забули.

Учасників АТО намагаються заспокоїти реабілітаціями і консультаціями, забуваючи про головне – чоловік має заробляти гроші, виконуючи суспільно корисну роботу і самовиражатися, забезпечувати родину, аби відчувати себе щасливим і повноцінним.

Аналізуючи сучасні події, складається враження, що держава інколи сприймає своїх героїв як ворогів. У результаті замість пошани, уваги, працевлаштування і відкриття широких можливостей для ведення свого власного бізнесу, власної справи відбувається свідома чи несвідома дискредитація воїнів, причому незалежно від їхньої подальшої суспільно-політичної активності та позиції.

Тому вихід у них залишається один – іти у владу самим. Не всі цього прагнуть, вміють. Але іншого виходу нема. Необхідно взяти владу на місцях у свої руки, тому що, як відзначив учасник круглого столу «Мир в Україні понад усе!» герой АТО, його побратими не здатні брехати і красти після того, що вони пережили. А це саме те, чого вже так зачекався Український народ. Колишнім воїнам варто було б організуватися саме для взяття законним шляхом на виборах влади для початку на місцях і набратися необхідного політичного досвіду. Однак, дуже ретельно стежити за тим, аби їх рух не очолила людина стороння, або не щира. А у разі відсутності відповідної освіти, вимагати її отримання від держави, або шукати інші можливості здобути її, допомагаючи один одному через ветеранські організації.

А індійських гуру давайте залишимо індусам. Козацтво має свої техніки заспокоєння (ворогів у тому числі), ми маємо свою Українську Церкву і свій шлях.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]