Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.08.2012 10:41

Політик – це насамперед людина, яка представляє інтереси нації!

Засновник "Медіа-Трейд Україна"

Можливо це наївність, але на мій погляд, політик – це насамперед людина, яка представляє інтереси нації! Людина, яка знає та відчуває потреби виборців. Стати політиком, сидячи в київському офісі неможливо!

Як і більшість з вас, ще пів року тому, я думав виключно про свою справу. В багатьох кінотеатрах країни встановлене обладнання, котре поставляє моя компанія – лідер ринку аудіо та відео техніки.


Але я не лише підприємець. Перш за все, і так мене виховали батьки, я – громадянин. Я хочу жити в країні, в якій будуть щасливі мої діти. Проте діюча влада забирає майбутнє моїх дітей!


За великим рахунком, як і більшість з вас, я маю обирати: перевезти сім”ю до Європи, чи спробувати побудувати Європу в Україні. Замислившись над цим питанням зрозумів, що не один я так думаю. Мої партнери, колеги, друзі думають так само, як і я! 


Саме тому, я і відгукнувся на пропозицію партії “Україна –вперед!” та взяв участь в програмі Савіка Шустера “Народний Список”. І так склалася доля, став безумовним переможцем.


Наталія Королевська зробила мені пропозицію від якої, мабудь, не зміг би відмовитись ні один з діючих народних депутатів. Запропонувала увійти в прохідну частину списку партії “Україна-Вперед!”. Презентація списку відбулася 1 серпня цього року, напередодні чого я прийняв доленосне рішення і заявив в рамках презентації. 


Я не професійний політик. Саме тому не можу собі дозволити прийняти цю пропозицію. Можливо це наївність, але на мій погляд, політик – це насамперед людина, яка представляє інтереси нації! Людина, яка знає та відчуває потреби виборців. Стати політиком, сидячи в київському офісі неможливо! 


Це можна зробити лише пройшовши країну своїми ногами: від будинку до будинку, від хати до хати. Зрозуміти не тільки бажання та потреби виборців, а й, насамперед, самого себе. Саме тому я прийняв рішення повернутися на землю предків та стати народним депутатом від 196 округу. Цей округ знаходиться в Черкаській області, як раз в географічному центрі країни.


Я впевнений у власній перемозі. Втім, як і у перемозі партії “Україна-Вперед!”. Я впевнений, що лідери партії зрозуміють та приймуть мій вибір. І підтримають мене в боротьбі з силами реакції в самому серці України!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]