Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.04.2016 15:38

В чиї приватні руки віддали мисливські угіддя!

Скільки потрібно людині лісу для полювання? Гектар? Може п’ять? А от вихідці із партії регіонів так не вважають! Так, наприклад, в родинах одіозних Нестора Шуфрича та Володимира Сівковича вирішили, що відстрілювати диких тварин потрібно з розмахом, на тери

Скільки потрібно людині лісу для полювання? Гектар? Може п’ять? А от вихідці із партії регіонів так не вважають! Так, наприклад, в родинах одіозних Нестора Шуфрича та Володимира Сівковича вирішили, що відстрілювати диких тварин потрібно з розмахом, на території аж двох областей, на ділянках лісного масиву, загальною площею близько 40 тисяч гектарів.

Хочу звернути увагу, що зміна влади не змінила ситуацію !!! Автор статі зібрав інформацію як голова постійної комісії Київської обласної ради VII скликання з питань регламенту, депутатської етики, взаємодії з правоохоронними та запобіганню корупції встановив, що і досі біглим регіоналам належать вкрадені у людей гектари українських лісів!!!

Все почалося з того, що за правління президента-втікача, «чесні» державні підприємства добровільно, безоплатно, не інакше як на благодійних засадах, масово повіддавали в користування свої мисливські угіддя незрозумілим підприємства, очільниками яких були сини тодішніх високопосадовців, даючи при цьому можливість одіозним персонам від душі наполюватися в мальовничих лісах Київщини та Житомирщини.

Діло було так:

2010 рік. Житомирська обласна рада, яку на той час очолював регіонал Запаловський Й.А., приймає рішення №53 і надає Товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливський Клуб «СКС» у користування на 15 років мисливські угіддя площею 19 859,5 га (лісові масиви Радомишльського держлісгоспу Житомирської області) – це майже 70 % лісового фонду Радомишльського лісгоспу.

Батько одного із керівників цього Товариства, Олександра Володимировича, – Володимир Сівкович, заступник Нестора Шуфрича – тодішнього секретаря РНБО , його найближчий поплічник та лобіст інтересів сім’ї «ростовського втікача», який нині перебуває у розшуку, ховаючись на території Російської Федерації.

2.png

3.png

Проте, регіоналам стало малувато 19-тисячного шматка відтяпнутого лісу. Тому, 21 червня 2012 року Київська обласна рада, яку очолював скандальний регіонал Качур О.С., приймає рішення про надання в користування мисливських угідь для ведення мисливського господарства ТОВ «Мисливський клуб «КСК» терміном на 25 років площею 18359,1 (18 тисяч!) гектарів на території Макарівського та Бородянського районів Київської області.

За дивним збігом обставин, одним із засновників цього підприємства виявляється Шуфрич Олександр Несторович – син Народного депутата України, крім цього Віце Президент ФК «Закарпаття», засновник ТОВ «УКРЕКОБІЛДІНГ» та ТОВ «КЛУБ «КСК».

Інший засновник ТОВ « Мисливського Клубу КСК» – все той же Сівкович Олександр Володимирович, – відомий син славнозвісного батька.

Цікаво, що власником істотної участі цього ТОВ є Черепань Вячеслав Михайлович, який, як не дивно, є помічником Народного депутата України - Нестора Івановича Шуфрича.

4.png

5.png

6.jpg

Ось так, в часи тотальної боротьби з корупцією, повернення вкрадених активів і майна, належного українському народу, правоохоронні органи чомусь забувають про гарантоване Конституцією України право громадян користуватися природними ресурсами. Стражі закону не мають бажання втручатися в розкішне дозвілля одіозних синків батьків-регіоналів. Завдяки цьому, у лісах, розміщених на кордоні Київської та Житомирської областей, утворилася справжня мисливська монополія сім’ї Сівковича та Шуфрича.

Це яскраво ілюструє нинішню ситуацію в країні, коли відоме ім’я дає можливість захоплювати десятки тисяч гектарів державних угідь і залишатись не покараними.

Пропонуємо Вам карту з виділеними контурами двох ділянок мисливських угідь, розміщених на території Київської та Житомирської областей, які перейшли в монополію сім’ї Сівковича та Шуфрича:

7.png

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]