Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.08.2016 14:23

Острів Крим

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

Закриття пропускних пунктів в Криму говорить про подальшу інкорпорацію окупованого півострову в російську імперську структуру.

НещодавноРосійська Федерація в односторонньому порядку майже повністю перекрилаадміністративний кордон Криму з Україною. Якщо говорити конкретніше, то лишеконтрольно-пропускний пункт «Чонгар» працює у звичному режимі, на іншихросійські прикордонники відмовляються впускати людей. Така ситуація спричинилазначне занепокоєння як і в Україні, так і у Криму, оскільки невідомо, як довгодіятимуть обмеження і чим вони зумовлені.

Першапричина полягає начебто в діях диверсійної групи, яка з боку України намагаласяпрорватися до Криму. Дану версію особливо «розкручували» ряд російськиходіозних ЗМІ. Зрозуміло, що здійснювалося це з метою подальшої дискредитаціїУкраїни в очах населення півострову. Варто зазначити, що така ситуація єабсурдною з огляду на характер її здійснення. Тобто, так звана озброєнадиверсійна група в обхід українських прикордонників змогла напасти наросійських. Враховуючи те, що Київ виключно дипломатичними засобами намагаєтьсяврегулювати питання як і з Донбасом, так і з Кримом, дана ситуація дійсно єабсурдною. Тому згодом ця версія автоматично «зникла» із російських ЗМІ йпочали розглядатися інші, більш логічні та правдоподібніші варіанти.

Другийваріант – дезертирство солдатіз військової частини. Відповідно, в ряді населенихпунктів Красноперекопського (Перекопського) району були помічені листівки, вяких зазначається про те, що розшукуються четверо осіб одягнених узагальновійськовий камуфляж. Дана версія є більш імовірною, оскількипідкріплюється відомостями щодо звуків пострілів поблизу Армянська. Такаситуація правдоподібна, але не пояснює факту переміщення значної кількостітехніки по території півострова, оскільки навряд чи затримання чотирьохдезертирів може потребувати залучення всіх сил, дислокованих у Криму.

            Третій варіант – підготовка до навчань. Ця версія невиключає попередню, але й пояснює вище зазначений факт. Відповідно, у Кримувідбувається підготовка до стратегічних командно-штабних навчань «Кавказ-2016»,тому очевидці й спостерігали рух берегових ракетних комплексів «Бастіон» унапрямку Старокримського полігону.

            У будь-якому разі все це говорить про подальшуінкорпорацію окупованого півострову в російську імперську структуру. Не такдавно вона проявилася в ліквідації Кримського федерального округу з приєднаннямйого території до Південного та зміні ряду чиновників вищого рангу. Зараз інкорпораціяпродовжується у вигляді нагнітання страху та тотальної пропаганди, поступовопідводячи політичну свідомість кримчан до загальноросійського зразку.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи