Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.04.2011 21:31

Фонди соціального страхування приймають незаконні рішення

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Нині існуючий склад Профспілкової сторони в Правліннях та Наглядових радах Фондів соціального страхування сформовано незаконно, що призводить до прийняття нелегітимних рішень у Фондах.

Нині існуючий склад Профспілкової сторони в Правліннях та Наглядових радах Фондів соціального страхування сформовано незаконно, що призводить до прийняття нелегітимних рішень у Фондах.

Господарський суд міста Києва від 17.01.2011 року, по справі № 6/477 визнав недійсним рішення правління № 19 від 07.10.2010 р. Фонду соціального страхування у зв’язку з втратою працездатності в частині дострокового припинення повноважень членів правління Профспілкової сторони від незалежних профспілок.

Як відомо, Федерація профспілок України, не зважаючи на те, що шестирічний термін повноважень не закінчився,  своїм рішенням Спільного представницького органу від 25.06.2010 року достроково припинила повноваження членів правлінь та наглядових рад фондів соціального страхування від незалежних профспілок, що не входять до ФПУ.

Оскільки таке рішення СПО, щодо припинення повноважень членів правління від профспілок, що не входять до ФПУ, визнано незаконним, то їх повноваження вважаються діючими і вони залишаються членами правлінь та наглядових рад Фондів соціального страхування.

З огляду на рішення Господарського суду міста Киева від 17.01.2011 року, по справі № 6/477, новий склад правлінь та наглядових рад Фондів соціального страхування сформовані не законно, а їх рішення являються не легітимними.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]