Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.09.2010 12:08

Чи здатна влада зупинити «дерибан» профспілкового майна?!

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Стаття в «Зеркало недели», № 32 (812) 4 — 10 сентября 2010 (автор: Алексей ПАНЧЕНКО) «Последний профсоюзный дерибан?», це новий виток незаконного розпродажу профспілкового майна. Цей процес і не зупинявся ніколи. Профбоси ФПУ нагло і цинічно продовжують ро

Стаття в «Зеркало недели», № 32 (812) 4 — 10 сентября 2010 (автор: Алексей ПАНЧЕНКО) «Последний профсоюзный дерибан?», це новий виток незаконного розпродажу профспілкового майна. Цей процес і не зупинявся ніколи. Профбоси ФПУ нагло і цинічно продовжують розбазарювати колективне майно, крадучи його мільйонів профспілковців. Цьому в решті-решт потрібно покласти край. Члени профспілок не в змозі самостійно зупинити корупцію, прихватизацію, розкрадання профспілкового майна. Вони не можуть вплинути на політику профбосів. В результаті корупції профспілкової верхівки власність профспілкового майна все більше зосереджується в руках непідконтрольних членам профспілок фінансових групах. Вони на сьогодні захопили та використовують у власних інтересах основні багатства українських профспілок. Свавілля профбосів по відношенню до загально профспілкового майна необхідно зупинити. Чи не настала вже пора компетентним органам поставити крапку в розбазарюванні державного майна? Повернути державі принаймні те, що ще не встигли розікрасти? Громадяни України чекають від держави радикальних рішень. В интернеті статю можна почитати тут: (http://att1.i.ua/attach/sent-mail/4c8338981cd3/3/Последний%20профсоюзный%20дерибан.doc?_rand=1283668141&I=cFOqv1CkZbScabVTwXSVrg%3D%3D )
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]