Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.03.2016 09:21

Громадскість України апелює до громадскості Нідерландів

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

На сьогодні українці дуже стурбовані тим, що більшість нидерландців, а це вже 57%, не підтримують Угоду про асоціацію "Україна-ЄС".

На сьогодні українці дуже стурбовані тим, що більшість нидерландців, а це вже 57%, не підтримують Угоду про асоціацію "Україна-ЄС".

Це не може не турбувати, оскільки, саме прості українці виборювали шлях до євроінтеграції на Майдані та повернули країну в русло цивілізованого західного розвитку. Аби вибороти євроінтеграційний шлях у старої влади, загинули герої Небесної сотні, країна бореться проти шаленного супротиву з боку РФ, продовжують гинути українці в східній Україні.

Ми хочемо жити краще, ми хочемо економічно розвиватися, ми хочемо, аби нас не обкрадали, ми хочемо, аби не було корупції, ми хочемо, аби влада піклувалася за людей, ми хочемо, аби влада створювала умови для кращого життя та діяльності українців. 

Ми хочемо, аби були створені такі умови, коли державні інституції стоять на стражі конституційних прав і свобод українців, не заважали людям працювати, сприяли створенню умов для економічних ініціатив людей, нових виробництв, повноцінного впровадження передового європейського досвіду, тощо.

Українці вірять, що більшість нідерландців дійсно хочуть аби українці жили за європейськими цінностями, мають щире бажання сприяти нам остаточно позбутися пострадянського комуністичного минулого, корупційного владного тягара та мати можливість економічно повноцінно розвивати країну за європейськими стандартами.

І ми цінуємо вклад Нідерландів в Україну, коли понад 320 нідерландськимх компаній вже зараз працюють в Україні, які своєю іноваційною діяльністю привносять нові цінності, нові форми і методи економічної спіпраці в Україні. І це лише початок.

З кожним днем така співпраця тільки посилюється. І те, що сьогодні в Україні перебуває нідерландська економічна місія на чолі з міністром зовнішньої торгівлі та співробітництва Ліліанне Плумен додає впевненності в подальшому розширенню співпраці між Нідерландами і Україною, адже в рамках цього візиту є спільне прагнення наших країн створити в Україні можливості для укладення нових контрактів і розширення існуючих. Саме в цьому і полягає важливість Угоди про асоціацію, яка визначає економічні та політичні реформи і передбачає усунення перешкод на шляху до спрощення торгівлі.

Угода про асоціацію «Україна-ЄС» потрібна українцям!

Громадскість України, усі прості українці апелюють до громадянського суспільства Нідерландів, простих нідерландців, підтримати бажання українців на євроінтеграціному шляху та віддати свій голос на підтримку Угоди про асоціацію «Україна-ЄС» на референдумі 6 квітня 2016 року!

нідерландці!! чи отримає зелене світло Асоціація "Україна-ЄС" залежить саме від вас!!!?

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]