Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.04.2014 11:15

В Генеральную прокуратуру Украины

Доцент, кандидат технічних наук

Полностью поддерживая инициативу Игоря Кизимы, присоединяюсь к его заявлению и перепечатываю в этом посте.

Генеральна прокуратура України

_____________________________

громадянина України

Пахотіна Костянтина Костянтиновича

Уманський район Черкаської области

  Заява

про злочин

 Згідно ст.ст. 13,14 Конституції України  (земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси тощо) є об'єктами права власності Українського народу.

З першого речення преамбули Конституції «Верховна Рада України від імені Українського народу - громадян України всіх національностей» виходить, що український народ складається з громадян України. Отже, земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси тощо є спільною власністю всіх громадян України.

 
ПРОШУ:
 
внести відомості до ЄРДР та розпочати досудове розслідування щодо протиправного привласнення моєї 1/45 410 071 частини з власності Українського народу, що становить приблизно 42,62 тис. дол., яка б мала працювати на мене, передусім у соціальній сфері економіки задля забезпечення високого рівня добробуту громадянина, так само як і частки інших співвласників власності Українського народу – громадян України – на забезпечення достойного рівня їх життя; і що мало наслідком погіршення рівня життя громадян України, спричинило та спричиняє їх вимирання;

за наслідками кримінального провадження повернути мені та решті громадян власність Українського народу.

про прийняте рішення повідомити письмово поштою.

 05.04.2014 року                                                                  громадянин Пахотін К.К.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]