Про автора

Олександр Пижов Проректор з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Національного університету фізичного виховання і спорту України

Професійна діяльність. З 2023 - проректор з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Національного університету фізичного виховання і спорту України.

2021-2023 – генеральний директор Директорату європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик Міністерства освіти і науки України.

З листопада 2016 року працював в Міністерстві освіти і науки України на посадах головного спеціаліста, державного експерта, в.о. генерального директора.

З серпня 2015 року працював юрисконсультом юридичного відділу ВНЗ "Університет економіки та права "КРОК".

Освіта. У 2015 році здобув освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста з права у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ВНЗ "Університет економіки та права "КРОК". Під час навчання здійснював активну громадську діяльність в студентському екологічному клубі та науковому товаристві.

Стипендіат Київського міського голови.

У Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого здобув ступені вищої освіти бакалавра та магістра за спеціальністю "Право". 

Аспірант кафедри конституційного права України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

 

Контакти
E-mail: [email protected]