Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.08.2011 17:36

Украдена незалежність

Прессекретар ВГО "КУПР"

Влада намагається позбавити українців національного свята

Київська влада заборонила святкувати День Незалежності в центрі столиці. Про це українцям, які зібралися в парку Шевченка повідомили судові виконавці. Коли колона мітингувальників рухалася вулицею Володимирською, їй шлях перегородив міліцейський кордон. Декілька рядів бійців у касках перешкодили вільному пересуванню столичними вулицями.

На щастя, люди не піддалися на провокацію й обійшлося без потерпілих. Хоча складається враження, що очікувався зовсім інший сценарій. Мітингувальники співали українських пісень та вмовляли хлопців у касках йти по домівках святкувати День Незалежності.

На огорожі Будинку вчителя активісти ВГО «Коаліція учасників Помаранчевої революції» встановили меморіальну дошку жертвам політичних репресій.

Також було оголошено загальну мобілізацію для творення нової української революції. Її початком має стати мітинг на Майдані Незалежності сьогодні увечері.

Терпець народу от-от урветься. Сьогодні в нього намагалися відібрати одну з найбільших святинь. Адже, від заборони святкування Незалежності недовго й до скасування самої Незалежності. А тоді вже може бути пізно щось робити.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]