Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.12.2010 20:43

Отака демократія!

Прессекретар ВГО "КУПР"

Майдан розігнали. Вночі. Силами міліцейських спецпідрозділів. Людям навіть не дали часу зібрати свої речі. Хтось опинився у відділку, хтось – у лікарні. Як бачимо, все в найкращих традиціях демократії.

Майдан розігнали. Вночі. Силами міліцейських спецпідрозділів. Людям навіть не дали часу зібрати свої речі. Хтось опинився у відділку, хтось – у лікарні. Як бачимо, все в найкращих традиціях демократії.

Наметове містечко – острівець народного протесту – прибрали, бо воно нібито заважало поставити новорічну ялинку та атракціони для дітей. Адже влада так дбає про новорічні розваги громадян – щоб скрізь було гарно, щоб усім було весело! А тут якась купка ненормальних зі своїми безглуздими вимогами. Погралися два тижні і годі. А то намірилися, бачте, скинути уряд і навіть самого гаранта. Бач, чого захотіли!

Напередодні розгону Майдану ми мали нагоду спостерігати прощальний фарс, який показав бачення президентом та його оточенням того, як має виглядати «торжество демократії». Зі сцени було урочисто оголошено про те, що Віктор Федорович почув своїх громадян і Податковий кодекс прийнято вже в новій, зміненій редакції. Завершився цей апофеоз облуди святковим феєрверком.

На що сподівалися очільники нашої держави? Невже вони гадали, що протестувальники-підприємці – неписьменне бидло, нездатне відрізнити зерно від полови. Адже ветуючи окремі положення кодексу, президент урахував далеко не всі вимоги мітингувальників. Це вето було спрямоване на те, щоб замилити очі світовому співтовариству, показати, що в нас усе гаразд і з думкою народу рахуються.

 Ставлячись до громадян своєї держави як до тупої отари, якій можна втовкмачити будь-що, розігнати так, що ніхто й звуку не подасть, Янукович та його уряд самі підписали собі вирок. Адже український народ не буде мовчати. Ми відстояли свої інтереси у 2004 – 2005 роках. Зробимо це й зараз.

Можливо, хтось злякався, зневірився й припинить боротьбу. Проте основна маса готова й надалі відстоювати свої права. Адже якщо дозволити себе обдурити раз, влада й надалі чинитиме так само.

Терпець народу урвався. Чим більше влада буде придушувати вияви невдоволення громадян, тим більше їх буде. Ми доведемо чиновникам, що справжнім господарем в Україні є народ. І саме до його думки має завжди прислухатися влада.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]