Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.04.2022 13:57

Рубрика "Відновлення". Частина 1. Указ

Генеральний директор девелоперської компанії GREENOL

Про створення Національної ради з відновлення України від наслідків війни

Президент України Володимир Зеленський своїм Указом від 21 квітня 2022 року № 266/2022 створив Національну раду з відновлення України від наслідків війни. Яка є консультативно-дорадчим органом. 

Першочергово чекаємо від Ради:
— план заходів з післявоєнного відновлення та розвитку України;
— визначення та напрацювання пропозицій щодо пріоритетних реформ;
— підготовка стратегічних ініціатив, проектів нормативно-правових актів

Рада утворюється у складі двох співголів Ради, секретаря та інших членів Ради. Співголовами Ради є Прем’єр-міністр України та Керівник Офісу Президента України. Співголови, секретар Ради, інші члени Ради беруть участь у її роботі на громадських засадах.

Для належної роботи Ради та підготовки фахових пропозицій, які випливають із її завдань, при Раді утворюються робочі групи, зокрема і з питань:
— відновлення та розбудови інфраструктури
— будівництва, містобудування, модернізації міст та регіонів.

До складу робочої групи можуть входити як члени Ради, так і інші представники, зокрема підприємств, установ і організацій, провідних вітчизняних та іноземних фахівців, експертів у відповідних сферах.

То ж, є надія, що до процесу відновлення країни будуть залучені ні лише чиновники, держслужбовці, та дійсні міністри, а й небайдужі громадяни, експерти, люди з досвідом, експертною думкою та бажанням докласти свої сили для того, щоб Україна якомога швидше не тільки відновилася, а й стала однією з найуспішніших країн у Європі.

Далі буде…

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]