Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.06.2019 18:49

Відкрите звернення до Володимира Зеленського

Адвокат

Хто що робить задля повернення моряків до дому

Відповідно до ст. 3 Конституції України, людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.

Відповідно до ст. 17 Конституції України, захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу.

Збройні Сили України та інші військові формування ніким не можуть бути використані для обмеження прав і свобод громадян або з метою повалення конституційного ладу, усунення органів влади чи перешкоджання їх діяльності.

Держава забезпечує соціальний захист громадян України, які перебувають на службі у Збройних Силах України та в інших військових формуваннях, а також членів їхніх сімей.

25 листопада 2018 року українські військові кораблі, здійснюючи перехід з Одеси до Маріуполя, при проході через Керченську протоку, були атаковані та в подальшому затримані прикордонними військовими кораблями берегової охорони Російської Федерації.

В наслідок цієї події держава Україна в особі Військово-морських сил втратила три військові кораблі та  двадцять чотири військових моряків потрапили під юрисдикцію та слідство в  інший державі.

Саме в наслідок цих подій, 20.05.2019 року мною було подано повідомлення про вчинення злочину до Державного бюро розслідування, а 21.05.2019 року відповідні відомості були внесені до ЄРДР №62019000000000685 та почалось досудове слідство.

06.05.2019 року мною було надіслано звернення до команди Володимира Зеленського з планом повернення наших моряків, з пропозицією і проханням ініціювати створення робочої  групи при Президентові України  щодо звільнення моряків.

30.05.2019 року мною було надіслано копію звернення від 06.05.2019 та копії процесуальних документів на виконання мого плану до  команди Володимира Зеленського через форму  LIFT, № 101929.

Крім того, реакція Російської Федерації на рішення морського трибуналу ООН підтверджує що, шлях запропонований командою Петра Порошенко є хибним, а реалізація мого плану дасть надію на повернення наших хлопців до дому.

Кожен день перебування наших військових за гратами  наражає моряків на небезпеку, додає страждань їх сім’ям, паплюжить авторитет  Держави, яка виявляється не змозі дипломатичним шляхом захистити своїх воїнів.

Хочу звернути особливу увагу Володимира Зеленського, НАШЕГО Президента на ту обставину що, він не виконає свої передвиборні обіцянки руками людей старої команди, які протягом п’яти років знущались над Україною, над нами – її громадянами та над інтересами держави та суспільства у зовнішній політиці.

На даний час, головне наше, Ваших виборців і підтримки,  прохання і вимога: замінюйте ВСІХ посадовців від мала до велика, не використовуй холуїв Порошенка і Януковича, г***он -  це одноразова річ.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]