Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.02.2016 14:50

Як замовити витяг про нормативну грошову оцінку землі онлайн

Державні он-лайн сервіси викликають довіру.

Звернувся до мене клієнт, який повідомив, що має складнощі з отриманням витягу про нормативну грошову оцінку землі, яка необхідна йому для подання декларації з плати за землю. Оскільки з 2016 року цей документ є необхідним додатком до декларації з плати за землю.

Користуючись такою нагодою, ми вирішили замовити цей витяг через он-лайн сервіс.  З айшли на сайт  Публічної кадастрової карти, ввели кадастровий номер земельної ділянки, знайшли її, після чого пішли за посиланням "замовити витяг про нормативну грошову оцінку", зареєструвалися в системі (особисто ми зробили це через банкінг) та заповнили надану форму. 

Через 3 дні отримали листа на електронну поштову скриньку про готовність документа та про розташування центру надання адміністративних послуг, де цей документ можна забрати, Прийшли до центру, а там черга - здавати документи, деякі особи приходили вже 4-й раз і все ніяк не виходило здати (причини невідомі). Клієнту видали витяг без проблем і без черги.

Дана послуга є безкоштовною.

Так що пропоную звернути увагу на таку можливість і користуватись нею. Адже і приємно, і швидко, і без черг.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]