Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.05.2015 21:37

Як маємо відзначати 9-е травня?

Народний депутат України VII скликання (2012-2014)

Насамперед хочу віддати належне Президентові України Петрові Порошенко за підписання Указу про вшанування 8-го травня, долучення України до єдиної європейської родини, до спільного з Європою, а не Росією, відзначення 70-х роковин перемоги антигітлерівської

Насамперед хочу віддати належне Президентові України Петрові Порошенко за підписання Указу про вшанування 8-го травня, долучення України до єдиної європейської родини, до спільного з Європою, а не Росією, відзначення 70-х роковин перемоги антигітлерівської коаліції у ІІ-їй світовій війні. Цим самим, Порошенко засвідчив всьому світові, що Україна, не маючи у 1940-х роках власної державності, була повноправним членом світової антигітлерівської коаліції! Практично кожний 5-й, а можливо, й 4-й загиблий у ІІ- їй світовій війні, був українцем!

Ми заслужили визнання одного з найбільших внесків у перемогу над нацизмом!

А як себе у ці дні веде Росія, Путін? В чому різниця в підходах Європи та Росії у відзначенні 70-х роковин? Чому віддаю належне українському Президентові за 8-е травня?

Відповідь дуже проста: Європа вшановує, а Росія святкує!!!

Україна нарешті виривається ментально із обіймів Совєтського Союзу та його правонаступника - шовіністичної, імперіалістичної, путінської Росії!

Вшанування - це пам'ять та подяка тим, хто поклав своє життя в боротьбі з гітлерівським нацизмом! І тут гармонійно українській владі вдається зробити те, що так довго нам заважали зробити большевики-комуністи - примирити ветеранів Червоної Армії та Славетної УПА!

Ми всі є вдячними і ветеранам УПА і ветеранам Червоної Армії за те, що вони поклали своє життя за УКРАЇНУ (так, саме за неї, а не СРСР) в боротьбі з коричневою чумою 20-го століття!

Святкування - це співання оди героїзму тих, хто переміг у Великій Вітчизняній війні. Відчуваєте різницю? Вона насамперед в тривалості війни: Світ вшановує жертв у ІІ-їй світовій війні 1939-1945 рр, а Росія святкує перемогу у ВВВ 1941-1945 рр. Совєтський Союз, а зараз, Росія не хочуть бути членами Єдиної Світової Спільноти, яка спільно поборола нацизм.

Путін і його кліка використовують 9-е травня, як практично останній козир, для зомбування деформованої свідомості росіян. Не маючи чим похвалитися перед своїм народом, Путін спекулює на його почуттях у перемозі дідів та прадідів у війні 70-ти річної давнини.

А тому, дуже важливо, що Україна вирвалася із цієї пропагандистської проімперської ідеології святкування перемоги, і долучилася до світової родини вшанування пам’яті та примирення!!!

Слава українським героям ІІ-ої світової війни!

Слава героям АТО!

Слава Україні!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]