Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.05.2022 14:15

Проспект Бориса Джонсона у Києві

Віяння часу

Сьогодні завершується прийом заявок на перейменування вулиць у столиці. Мені конче потрібно до кінця доби підготувати і відправити за належною адресою обґрунтування ще кількох заявок. Не подумайте бува, що я в цій сфері самохідний маніяк. Зараз вам розкажу, і гадаю, що ви всі мої пропозиції підтримаєте. Хто буде проти, напишіть, будь ласка,що вас не влаштовує, тоді й поспілкуємось…

Я особисто вважаю, що Київ не може перейменуватися без увіковічнення великого подвигу трьох Президентів братніх відтепер нам держав – БОРИСА ДЖОНСОНА, ДЖО БАЙДЕНА і АНДЖЕЯ ДУДИ – славного поляка. Це тільки насамперед їхній чесній, відважній, мужній особистій позиції як лідерів Великої Британії, США, Польщі ми щодоби відчайдушно молотимо наших ворогів, як мій дід колись снопи на току, не дали змогу окупувати загарбникам частину нашої суверенної території, захопити Київ і інші великі міста та села України. Борис Джонсон особисто в розпал війни приїздив до нашої столиці, пропонував для передачі українським оборонцям нові і нові види озброєння. Ця техніка вже успішно громить ворога на різних фронтах. Велика Британія першою серед західних держав почала поставляти Збройним Силам України летальну зброю.

Борис Джонсон

За вирішення питання про поставки так потрібних нашим воякам матеріальних ресурсів для оборони країни через ленд-ліз ми маємо назвати Джо Байдена сином українського народу. За неоціненну постійну фінансову і матеріальну допомогу.
Анджей Дуда – став справжнім маршалом польської армії, яка зі всім народом виступила на боці України проти проклятих орків. Поляки прийняли під свій кров мільйони наших переселенців з окупованих московитами територій, добровільно поклали на свої плечі обов’язок юридичного захисту України в ЄС, НАТО, інших світових організаціях. Тільки цими днями передали нашим Збройним Силам важкого озброєння на понад мільярд доларів США.

Джо Байден

Імена цих великих людей мають носити наші проспекти і вулиці, щоб через десятиліття українці пам’ятали про їхній внесок у нашу перемогу над московитами. Це справжні оборонці нашої держави, Герої України. Будьте певні, що англійці, американці, поляки, побувавши у Києві неодмінно прагнитимуть побувати на проспекті свого президента!
Я добре розумію, що такого відзначення подвигу лідерів держав немає ніде у світі, але ж ми українці. Значить першовідкривачі. І маємо показувати приклад вшанування найбільш достойних, хто з усіх сил допомагає нам здобути перемогу. Тому не біймося ламати стереотипи, ламати традиції.

Анджей Дуда

Ви, напевне, запитаєте мене: а на яких проспектах, вулицях увіковічнити пам’ять цих світових лідерів? Тому пропоную: проспект Перемоги перейменувати у проспект Бориса Джонсона. Повітрофлотський проспект назвати іменем Джо Байдена. Проспект Анджея Дуди міг би сповна замінити нинішню недоречну назву - Дружби народів.

Прошу підтримати цю ідею справжніх патріотів України.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]