Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.08.2020 10:54

Хто б міг подумати, що СБУ така могутня і норовиста...

Чи могла наша спецслужба майже посварити Росію з Білоруссю?

Ось уже понад тиждень Московію і Білорусь потрясає скандал: хто підкинув отруйну змію під двері спальні Лукашенка? Як могло статися, що за чотири кілометри від Мінська, в тихому і затишному санаторії причаїлося 33 відбірних убивці приватної російської військової компанії «Вагнер», яка працює в ролі горлорізів на просторах всього світу. Вони носять однострої типу «мілітарі», на рукавах, під зубатим черепом з автоматом навхрест, виділяється пришелепуватий напис: «Наш бизнес смерть и бизнес идет хорошо».

Їх бацькове КГБ пов’язало 29 липня ц.р. і стало розгадувати ребус: що ж роблять наймані згубники і душогубці в білоруському санаторії?
Які лише версії не висовувались. Самі ж допитані, пояснюючи свою диковинну присутність зі зброєю поблизу столиці сусідньої держави, де 9 серпня ц.р. мають відбутися президентські вибори, чого лише не плели. Що летіли в Стамбул, не встигли на рейс, добиралися в Сірію, Венесуелу, кудись там в Африку. Навіть показували квитки на давно прострочений політ, котрі, звісно ж, мали, як спосіб прикриття певної операції. Висовувалась ідея, що це банда, котра мала влаштувати різню під час виборів, спровокувавши в Білорусі бойню. Аж поки Лукашенку пошепки не сказали, що цілком можливо, це він мав виконувати роль афганського Аміна, якого кремлівські бойовики понад сорок років тому завалили в його ж палаці, і оком не змигнувши, міняючи владу в державі. Сценарій, мовляв, мав повторитись. І колишній директор радгоспу злякався. Став запитувати в росіян: як це все пояснити?
Брехливі московити почали навідріз відмовлятися від того, що вони будь-що знають про приватну військову кампанію (ПВК) «Вагнер», що це не їхні люди попалися в руки білоруського КГБ. Хоча не далі, як півроку тому американські військові у Сирії відправили на той світ цілу команду «вагнерівців», які намагалися захопити нафтове родовище. Тоді в Москві текли ріки сліз якраз по "вагнерівцям"...

Так білоруси ув'язнювали убивць московитської команди "Вагнера"

Пан Лукашенко звернувся і до керівництва України з питанням: чи не знають у Києві, хто ці воєнізовані люди, які причаїлися зі зброєю в руках під мінським столичним санаторієм? За допомоги отриманих списків затриманих, в СБУ дуже швидко встановили, що основна частина «вагнерівців» - люди, які брали активну участь у бойових операціях проти ЗСУ на окупованих РФ територіях Східного Донбасу. Частина з них була зареєстрована на відомому сайті «Миротворець», котрий інформує про окупантів, які воюють проти нашої Незалежності. Українська сторона запропонувала передати їй колишніх бойовиків, котрі добряче «наслідили» в кривавих розборках в ОРДЛО і повинні предстати перед українським судом.
Аж тут О. Лукашенку зателефонував особисто В. Путін. Кажуть, що це була тривала і непроста розмова. Путлєр, образно кажучи, персонально ловив змію у спальні білоруського вождя, переконуючи його в тому, що всі ігри головорізів ПВК, - буцімто, абсолютно безвинні ігри. А бойовиків, начебто, заманили під Мінськ прокляті українці. Мовляв, це операція СБУ, котра вирішила... посварити росіян і білорусів...
Як було повірити в подібне О. Лукашенку, котрий не далі, як 4 серпня ц.р., зібрав в одному залі 2,5 тисячі керівників різних рівнів Білорусі, хвацько підсмикуючи диктаторські вусики, ледве не своїм голосом кричав:
- … це дуже небезпечний і сильний сигнал нам. І все це брехня - про Стамбул, про Венесуелу, про Африку і Лівію. Це все обман. Ці люди (вони дали свідчення) були спрямовані спеціально до Білорусі, команда була чекати ".
Ще нижче висловився так:
"Я поганим, можу бути, географом, але... чого, скажіть, в Африку летіти через північний полюс? Адже запросто ж можна було з Новоросійська, з Криму, в кінці-кінців. Махнув - і там, в Стамбулі. Чого через Білорусь? А ще модніше в Лівію або ще кудись. Не слухайте ці брехні! Ця неправда нікому не треба. Ми маємо свою країну, країна має закони. Кому як не нашим рідним братам росіянам і керівництву не знати ці закони. Знають, але… "
Одначе, маленький і плюгавий тиран усе-таки переконав дебелого диктатора в тому, що придумала заїзд команди убивць ПВК "Вагнер" у Білорусь напередодні виборів саме київська СБУ. З метою провокації проти Росії і Білорусі.
Відтак, учора всі кремлівські пропагандистські ЗМІ, немовби по команді накинулися на Україну. Це, мовляв, вона, її спецслужби заманила «вагнеровців» під Мінськ, влаштували їм там ліжбище. І показали на Москву. Мовляв, вона готує силовим методом зміщення "бацьки".
Переляканий Лукашенко все і всіх поставив на ноги...
Хтось може повірити в цю маячню? Як усе це недолуго зверстано, склеєно, просто таки дурновато виглядає, можна наочно переконатися, подивившись запис вечірнього випуску новин від 7 серпня ц.р. на телеканалі «Россия 1». Звертаю особливу увагу на два епізоди, які начебто мали б доводити, що документи "прикриття" готувалися в Україні. А вони якраз кричуще спростовують доводи московітів. Ось аргументи.
«Вести» стверджують, що бланк відрядження якогось там бойовика виготовлено в Україні, позаяк внизу друкарським шрифтом набрано слова «Розпис». Диктор стверджує: «Это не русское слово, в русской речи там стояло бы «Подпись». Оно украинское…»
Ей, безтолкові слов’яни! Не плетіть дурниць. В українській мові, у тому числі і в діловій стилістиці слова «Розпис» ніколи не було і не має. У нас на тому місці стояло б слово – «Підпис». Так що це все вигадки, небелиці.
Друге. Головний телеканал РФ стверджує, що в якихось там документах, котрі знайшлися в речах кремлівських убивць вказано вулицю видачі документу – Красноармейская. Така, мовляв, є головною у столиці України.
Які ж ви безтолкові рядові пропагандистського обозу Путлєра. В Києві уже років із двадцять, а то й більше немає подібної вулиці. На її місці давно існує вулиця Велика Васильківська. У нас уже виросло не одне покоління людей, котрі навіть не знають, що таке "Красноармеєц", та ще й в рашівській транскрипції. Так, що пішли ви дуже і дуже далеко, жителі Мордора.
А щоб звірити все з тим, що було сказано і моїми аргументами, можете поглянути, послухати маячню сивої кобили із Москви ось тут - https://www.youtube.com/watch?v=7eqvBF35J28 (До речі, починається цей матеріал після 2.30 хвилин).
Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи