Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.05.2020 18:04

Вишиванка із далекого острова Лесбос

Настрої нашого життя

Не співробітник я модельного аґенства, тому красуватися перед вами не буду. А таку ось вишиванку придбав ще далекого 1996 року і в вельми екзотичному місці - на острові Лесбос. Знаходиться він у Егейському морі, належить до складу Греції, третій за величиною у тій державі.
Колись ним правив Олександр Македонський і там розправлявся зі своїми ворогами Юлій Цезар. На жаль, я подався туди не досліджувати вчинки древніх та мудрих і безжалісних знаменитостей, а у середньоземноморські мандри. Відпочити від виснажливої журналістської метушні і проблем з випуском найбільшої за накладом газети України, котру тоді редагував.
Наш теплохід заглянув сюди, на Лесбос, лише на півтори години, і вивіз я звідти на пам'ять таку ось "льолю", як казала на мою нову зодяганку під кольорову смужку на шиї ще геть малолітня тоді донька. Моя ж позиція щодо покупки була така: якщо на сороці є орнамент - значить вишиванка! І почувався я в ній завжди вельми класно. Шкодую, що не дві тоді купив, напевне б, мав би на літо й сьогодні...
Тому нині показую її вам публічно, і роблю це під завісу тижня доби святої української вишиванки. Позаяк це у мене була начебто й не традиційна вишиванка, але зодяганка, котру я носив із радістю кожної весняно-літньої пори багато літ з великим задоволенням.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]