Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

Невже безмежну українську пісенну культуру має представляти на світовій арені сороміцьке стрептиз-шоу з ярижної лазні?

Так і знайте, милі пані й панове, якщо, не зважаючи на буквально всенародний стогін, рішучі протести громадськості і тисячі схвильованих гнівних заяв користувачів соціальних мереж з приводу ганебно організованого конкурсу відбору співаків на Євробачення, що призвело до селекційного вибору безсоромних голозадих кобилиць із стриптиз-бару, котрі буцімто мають представляти нинішнього року в Ізраїлі Україну та ще й з піснею, котра годиться лише для п’яної кампанії розпусних, цинічних ярижників, то це точно означатиме, що цей проект - продукт гібридної війни проти нашої держави. Влаштований відомо ким. Що за це заплачено великі гроші. Щоб зганьбити Україну. Нанести болючого удару по її пісенній, народній культурі. Виставити всіх нас на всесвітній публічний осуд.

Це багатоголосе осудовисько без зупинки наруги над державою означає лише одне: на державних постах, які відповідають за розмай культурних надбань народу й нації знаходяться лопухи, або відверті зрадники. Міністр культури – точно Півтон. Віце прем’єр-міністр з питань розвитку культури – банальний пустомеля. Їх треба гнати у три шиї з цих високих посад, бо вони зовсім безпорадні і комічні. А керівники так званого Суспільного телебачення – не інакше, як замасковані агенти Кремля, котрі справу проведення конкурсу переклали на безпринципних веркосердючок. Водночас дуже шкода, що в середовище явних антипатріотів потрапила така високоповажна співачка Джамала. Друзі з кримськотатарського крила українців, не підводьте хоч би ви у відповідальний момент!

Боротьба, друзі, не завершилася. Нам загалом-то зовсім байдуже, куди поїдуть зі своїми сороміцькими виступами так звані «переможниці» конкурсу у Верки Сердючки, хоч би й у Воркуту - ту-ту. Важливо, щоб пішли вони з публічної сцени геть подалі, як начебто найвищі носії української національної культури! Краще взагалі не брати участі в Євробаченні, ніж виставляти на глум нашим ворогам те посмішище, котре за великі народні гроші вибрали представники Суспільного телебачення…

І, можливо, найважливіше у розгляді даної теми. Виявляється, що власником прав на пісню Siren Song, з якою співачка MARUV планує представити Україну на Євробаченні-2019, є російська компанія Warner Music Russia. Тож можна припустити, що всі ліцензійні платежі від виконання пісні підуть до російського бюджету. Он, виявляється, звідки ноги ростуть...

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]