Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.06.2016 12:01

Дунька на колодках, уся в соплях...

Найбільше захоплення у пані Савченко викликають бойовики з автоматами у руках. До сверблячки хочеться поговорити. Це, здається, діагноз...

                 Я, напевне, першим з українських письменників розповів у деталях про те, як і хто викрадав Надію Савченко з-під луганського Металіста, як її московіти переправляли через кордон, аби потім звинуватити у тому, що державну межу вона пересікла з порушенням міжнародних норм та правил, не кажучи вже про абсурдність усіх інших важких інкримінувань. Про це можна прочитати в моїй книзі «Свічка на вітрі», яка у Національній спілці письменників України була презентована 13 жовтня, у понеділок, 2014 року. Окрім того, опублікував десятки постів блогів в українських Інтернет виданнях, а також на сайті міжнародної радіостанції «ЭХО Москвы» на підтримку нашої бранки в московітському полоні.

Так мені видається, що звільнена з заручників пані Савченко уявила себе новою месією, сьогоднішньою модерною Марі Деві Христос. Пам’ятаєте таку з далекого вже Білого братства? Надія, либонь, приписала собі роль спасительки України воюючої. Стала заявляти про те, що вона готова вести перемовини з луганодонськими убивцями і терористами. І маніфестує про це все гучніше.

Давайте не забувати, що найперше і найголовніше завдання московітів – посадити за стіл переговорів якраз Україну і виплеканих ними щедрими військовими та матеріальними подачками лідерів бойовиків. А самим, що називаэться, умити руки. Тобто, показати всьому світові, що це, мовляв, не Москва, не Кремль стимулювали і розпалили вогнище сепаратизму на українському Донбасі, уже знищили там понад десять тисяч українців, і страша бійня ця продовжується й далі, а все сталося на ґрунті буцімто внутрішнього громадянського конфлікту. Бачите, мовляв, українці можуть заладнати все в прямих перемовинах, хоча відомо, що подібного ніколи не станеться, бо московіти з бензином та гасом стоять напоготові за рогом, Росія, мовляв, тут зовсім ні при чому. А це означає, що з РФ потрібно знімати всі міжнародні санкції. Ще до виведення регулярних рашівських військ за лінію кордону суверенної України. І там конфлікт залишаться не погашеним навічно, поки живий путлєризм. Адже вона, ні сіло, ні впало, заявляє про те, що з Російської Федерації вже нині потрібно починати знімати санкції, а потім ще й це - Україні не можна надавати летальної зброї, за що наші люди - від посадових осіб до представників діаспори - борються з 2014 року. Де ж ти взялася така розумна?

Слухаючи маячню пані Савченко про її дике, невдержиме бажання зустрітися з тими, хто ходить в Донбасі з автоматами, щодоби обстрілює українські території, я постійно думав: невже вона не розуміє цих елементарних речей, що несамовито рвучись публічно за стіл перемовин як посадова особа (таким є її статус народного депутата) з терористами, тим самим відчайдушно грає на руку Москви? Вчора нарешті зрозумів, чому подібне відбувається. Пані Надія на одному з телеканалів відповідала на прямі запитання глядачів. Це була доволі часто тупа, примітивна розмова Дуньки на колодках, яка для створення простоти ситуації доволі часто соплі розмазувала по обличчю, залишки їх тут же розтирала в руках. Бр-р-р… Їй-право, нічого не згущую, не притягую за вуха. Хоч би телевізійники дали їй хустинку, чи що, помітивши, що у гості соплітеча? Шкода, що для повного комфорту не вистачало соняшникового насіння. А ось відвертості – хоч відбавляй. Н. Савченко з десяток разів повторила, що вона нічого не читає. Вельми зайнята, а тому їй ніколи вмикати комп’ютер. Запаси же ж попередніх знань, як можна зрозуміти з її спічу, нижчі примітивних. На рівні банального солдафонства. Але через раз пані шанобливо величає себе політиком…

Послухаєш це, біль аж зуби вивертає, оце дожились… Стає невимовно сумно. Якщо справу врегулювання ситуації на Донбасі доручити таким Дунькам у соплях, то, дивись, завтра вони самі приведуть бойовиків до Києва. Чи давно Деві Христос Надія публічно захоплювалася очільником так званої ДНР Захарченком, бо бачила десь його з автоматом. А люди зі зброєю, як я зрозумів, викликають у неї екстазне захоплення. Мені здається, що це виразний симптом певного серйозного діагнозу.   

***

PS . Учора ж (21.06.2016) незабутня пані Савченко заявила німецькому агентству DW , що вона готова стати главою української держави і за неї нині можуть проголосувати сто відсотків громадян. Як пишуть газети, українські в тому числі, виступаючи в залі сесії Парламентської  Ради Європи, пані Савченко заявила, приступає до роботи над зміною судової системи та пенітенціарної служби в Україні. Щоправда, вчора ж, по поверненні офіцера-нардепа зі Страсбурга ведуча телеканалу Світлана Орловська, де транслювався незабутній спектакль «політика Савченко» запитала милу пані, а як вона планує змінювати пенітенціарну службу. Депутат-гелікоптерша зробила великі очі і справилася, а що це, мовляв, таке? Ну, що означає останнє слово, себто, «пенітенціарна служба», «бо я, - пояснила Н. Савченко, - не маю часу заглянути до комп`ютера…»  Цікавий, чи не так, у нас претендент на папаху глави держави? Веселий, точно… 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]