Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.05.2016 15:15

Самосуд над «нічними вовками» Путіна

Процес озвіріння Московшини успішно продовжується…

Росія з самого ранку 8=го травня почала «достойно відмічати» своє найбільше свято «день Побєди». «У селі Чьолохово Єгорьєвского району Московської області чоловік розстріляв з карабіна групу байкерів. У результаті загинули п'ятеро осіб. Нападник був озброєний мисливським карабіном" Сайга ", зараз його розшукують…»

Кажуть, що близько шостої ранку над селом розносився страшенний рев моторів без глушників. Потім усе стихло: «етот день побєди особливим порохом пропах…» Навічно…

З бандитами, і хуліганами, якими здебільшого є «улюбленці Путлєра», либонь, починає розправлятися населення Росії. Приклад Лугандонії заразний. При цьому багато рашівців переконані, що так відверто покласти на смертний одер п’ятьох «нічних вовків» серед білого дня міг лише відповідно загартований бойовик. Він не інакше, як пройшов вишкіл за схемою а ля моторола. «Трофеї» на передодні дня побєди переконують усіх, що «духовні скріпи» росіян міцнішають з кожним днем, ось і результат. А взагалі п’ять осіб «замочити» - це треба зовсім «опутіноїдитись». Мабуть, добре вже припекли…

Щоправда, є люди, які вважають, що подібне - банальне російське вбивство на ґрунті непомірного вживання спиртних напоїв. Всю ніч пиячать, а вранці з'ясовують стосунки. Тоді й починається справжнє полювання на «нічних вовків». Шкода, що «месники» забувають на місці злочину залишати візитку нашого ледачого Яроша.

Водночас давайте не забувати, що злодійкуватих московітських «трактористів» вічно зачмеленого Хірурга (Залдостанова), під дією неоімперських наркотичних «натхнень Путіна» вже викинули за межі Севастополя, в ці дні їх вороже, з криками: «Чемодан –вокзал –Росія» зустрічають в містах Європи – про це читайте та дивіться тут. Сморід від божевільних московітських «нічних вовків» на пів світу.

Думаю, що військова атрибутика повсюдно робить свою розумово паралізуючу справу. Руській патріот отримав передозування геббельсовською пропагандою від Дмітрія Кісєльова і його команди божевільних пропагандистів, подумав, що в Чьолохово заїхали фашисти на мотоциклах. Сп’яна згадав, що завтра 9 травня і збожеволів від нахабства фашистів, які прибули в його село-герой, де й по нині немає жодного пристойного клозету. Не вагаючись, ухопив рушницю і як в кращих традиціях дідів-побєдітєлєй став лупити фашистську нечисть. Підсумок: п’ять фриців відправлено за світи, тепер він чекає запрошення до Кремля для вручення йому звання Героя Росії.

Процес озвіріння Московшини успішно продовжується…          

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]