Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.10.2015 19:11

Смерть носорога з кремлівським акцентом

Найбільшою перемогою українців Києва є розтоптана мрія російських носорогів перетворити столицю України у полігон для полювання на прибутки московітів

Найбільш приємне ібажане досягнення минулих місцевих виборів особисто для мене – провал ізганебним тріском «глибоко руського» висуванця на пост глави столиці, якогосьомосковщеного товстосума Думчева. Навіть не хочеться уточняти, звідки взялосяце звивисте цабе, яке, мабуть, планувало перетворити офіційний центрматері-України в частку їхнього пустоголового «руського міра». Навала на мізкикиян з його боку вийшла такою шалено зухвалою і безпардонною, що від неї годібуло кудись подітися. Зранку до вечора, цей невгамовний рашівець на-московськийлад повчав мільйони українців, як потрібно жити, працювати, відпочивати,виховувати дітей, творити бізнес. Його замацані московітські фрази сипалися наголови містян з тисяч плакатів і біг-бордів.   Просто такискажена атака російського на врівноважений світ українського міста, яке змореновідходить після дикого правління порусачених донеччан. Десь цей гопник випустивіз тазика десяток голів малька травоїдної риби в річку, приміром, і вже на всіхтелеканалах справжній вереск: тільки цей претендент на папаху очільника Києва   врятуєДніпро!    Яке ж гидке лизоблюдство за невідомо які гроші,проплачені медійникам!

               Можу припустити, що спалено навіжені кошти, і не лише з національного гаманця,на розкручування цього дикого проекту, який узяв собі за емблему носорога.

      Коли явперше побачив у рекламі на вулицях Києва сімейство непарнокопитних ссавців, топочув від свого друга-професора щодо цього миттєву реакцію:

               -Будь певен, Київ хочуть перетворити на Руанду…

               -Чому саме на Руанду? - запитую.

               -Колись був такий «гаманець Кучми» - Ігор Бакай, газовий магнат, який утік відслідства до Росії. Так цей діяч, точно знаю, щомісяця возив своїх друзівполювати на носорогів до Руанди. Б’юсь об заклад що цей Думчев з цього жвиплоду… Він хоче добре пополювати на носорогів у Києві… Це, знаєш, сверблячкатака. Як приміром, у нового нашого головного конституціоналіста ВолодимираГройсмана. Чув, напевне, він створив власну партію називається Крижопільськаєвропейська партія…

               -Не Крижопільська, а, здається, Вінницька… І не партія, а, здається, стратегія.

               -А хіба є різниця - Крижопільська чи Вінницька європейська стратегія? Однаково геніально. Тамтешнім селянам запрягати коней тепер можна задом наперед. Так і тут. Є гроші, судячи з глибоко російського змістуреклами на всіх ресурсах, далеко не українського походження, ось і вирішилиперетворити нашу рідну столицю в полігон для московського елітного полювання.На наші столичні землі, нашу нерухомість...  Побачимо, чим відповість наце хамське орусачене блюзнірство наш люд.

      25 жовтня, у деньвиборів, народ відповів ногами – пройшов мимо московітських закликів почати«рух за реформи» під проводом «вдумчивих» (яка жахлива калька з ординської мови!)політиків. І цим не можна не гордитися. Це, мабуть, найкращий результаткиївських виборів-2015!  

Бридкаомосковщина реклама, це й діагноз радіотелевізійній та іншій медійній популяризаціїза гроші різноманітних клоунів та українофобів. Давно прийшла пора унормуватифакт цього контенту, аби не засмічувати наш інформаційний простір подібноюносорогівщиною. Як і Київраді -прийняти відповідне рішення щодо заборониреклами ворожої іноземщини мовою окупанта!  

На моє щире переконання, кияни збридилися насамперед кремлівського акцентутакого нахабного підкорювача української столиці. Місто нині нарешті здебільшогорозмовляє українською, а не "по-городському". І це похвально. Людидобре розуміють, що слизький шлях зради починається з непомітногопрогинання під мову окупанта. Тому відтепер тут московські носороги більше непройдуть! 

         ІСлава Богу!

 

 

 


Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи