Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.10.2015 19:11

Смерть носорога з кремлівським акцентом

Найбільшою перемогою українців Києва є розтоптана мрія російських носорогів перетворити столицю України у полігон для полювання на прибутки московітів

Найбільш приємне і бажане досягнення минулих місцевих виборів особисто для мене – провал із ганебним тріском «глибоко руського» висуванця на пост глави столиці, якогось омосковщеного товстосума Думчева. Навіть не хочеться уточняти, звідки взялося це звивисте цабе, яке, мабуть, планувало перетворити офіційний центр матері-України в частку їхнього пустоголового «руського міра». Навала на мізки киян з його боку вийшла такою шалено зухвалою і безпардонною, що від неї годі було кудись подітися. Зранку до вечора, цей невгамовний рашівець на-московський лад повчав мільйони українців, як потрібно жити, працювати, відпочивати, виховувати дітей, творити бізнес. Його замацані московітські фрази сипалися на голови містян з тисяч плакатів і біг-бордів.   Просто таки скажена атака російського на врівноважений світ українського міста, яке зморено відходить після дикого правління порусачених донеччан. Десь цей гопник випустив із тазика десяток голів малька травоїдної риби в річку, приміром, і вже на всіх телеканалах справжній вереск: тільки цей претендент на папаху очільника Києва   врятує Дніпро!    Яке ж гидке лизоблюдство за невідомо які гроші, проплачені медійникам!

                Можу припустити, що спалено навіжені кошти, і не лише з національного гаманця, на розкручування цього дикого проекту, який узяв собі за емблему носорога.

      Коли я вперше побачив у рекламі на вулицях Києва сімейство непарнокопитних ссавців, то почув від свого друга-професора щодо цього миттєву реакцію:

                -Будь певен, Київ хочуть перетворити на Руанду…

                -Чому саме на Руанду? - запитую.

                -Колись був такий «гаманець Кучми» - Ігор Бакай, газовий магнат, який утік від слідства до Росії. Так цей діяч, точно знаю, щомісяця возив своїх друзів полювати на носорогів до Руанди. Б’юсь об заклад що цей Думчев з цього ж виплоду… Він хоче добре пополювати на носорогів у Києві… Це, знаєш, сверблячка така. Як приміром, у нового нашого головного конституціоналіста Володимира Гройсмана. Чув, напевне, він створив власну партію називається Крижопільська європейська партія…

                -Не Крижопільська, а, здається, Вінницька… І не партія, а, здається, стратегія.

                -А хіба є різниця - Крижопільська чи Вінницька європейська стратегія? Однаково геніально. Тамтешнім селянам запрягати коней тепер можна задом наперед. Так і тут. Є гроші, судячи з глибоко російського змісту реклами на всіх ресурсах, далеко не українського походження, ось і вирішили перетворити нашу рідну столицю в полігон для московського елітного полювання. На наші столичні землі, нашу нерухомість...  Побачимо, чим відповість на це хамське орусачене блюзнірство наш люд.

      25 жовтня, у день виборів, народ відповів ногами – пройшов мимо московітських закликів почати «рух за реформи» під проводом «вдумчивих» (яка жахлива калька з ординської мови!) політиків. І цим не можна не гордитися. Це, мабуть, найкращий результат київських виборів-2015!  

Бридка омосковщина реклама, це й діагноз радіотелевізійній та іншій медійній популяризації за гроші різноманітних клоунів та українофобів. Давно прийшла пора унормувати факт цього контенту, аби не засмічувати наш інформаційний простір подібною носорогівщиною. Як і Київраді -прийняти відповідне рішення щодо заборони реклами ворожої іноземщини мовою окупанта!  

На моє щире переконання, кияни збридилися насамперед кремлівського акценту такого нахабного підкорювача української столиці. Місто нині нарешті здебільшого розмовляє українською, а не "по-городському". І це похвально. Люди добре розуміють, що слизький шлях зради починається з непомітного прогинання під мову окупанта. Тому відтепер тут московські носороги більше не пройдуть! 

         І Слава Богу!

 

 

 


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]