Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.12.2014 21:57

Дармове у горло не полізло...

Бувальщина з вечірнього тролейбусу...

Спостерігав вельми примітну ситуацію у комфортному столичному тролейбусі. На котрійсь зупинці до салону заскочила літня жінка в білосніжній молодецькій шапочці, начебто під Снігурочку, зично почала оголошувати: «Роздаю календар від Юлії Володимирівни на 2015 рік. Беріть, не  соромтеся. Даром від Тимошенко…»

Ви, можливо, не повірите, але все, їй-право, було саме так: балакуча чародійка пройшла по всьому тролейбусу, а люди сиділи буквально на всіх сидіннях, і ніхто не взяв  ні єдиного. Жодного! Пасажири зробили вигляд мовбито нічого не чули, не бачили. Дарувальниця на задньому майданчику розгорнула свій примітний, широкоформатний презент. «Ви ж погляньте, хлопці, яка вона гарна, вся в білосніжно-білому…» Ніхто і словом не обізвався, не поворухнувся, аби взяти дармове…

Я був шокований цією картиною. Скільки їхав, думав, що це – відраза персонально до лідера «Батьківщини»? Пересичення людей політикою? Мовчазний протест проти дріб'язкового політичного ХАБАРЯ?

А що, коли б це був календар від Порошенка? Від Яценюка? А, можливо, і від... Ахметова? Чий би презент пасажири тролейбуса взяли б залюбки, з подякою? Можливо, чистий календар, позаяк він би знадобився в кожну оселю? 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]