Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.11.2014 00:14

1-ий канал українського радіо працює на Кремль

Переконайтеся самі...

Увечері, о 23:21, 1 листопада ц.р. заходжу на офіційний сайт Національної радіокомпанії України і в розділі «Новини» читаю:

Новини  < Головна сторінка

Потреба в активних бойових діях із боку Росії зростає

02-11-2014 10:28

Її попередні плани так і не було втілено, а катастрофічна ситуація в Криму вимагає негайного прорубування коридору через південь України аж до Придністров»я, щоб отримати сполучення з Кримом суходолом.

Тим часом на поромній переправі у Криму на кордоні України з Росією у зв'язку з ускладненням погодних умов, досі залишається кілометрове скупчення машин. Місцеве самопроголошене керівництво не в змозі забезпечити не лише переїзд до Росії, а й елементарні умови для перебування людей, які очікують своєї черги впродовж кількох  діб."

Про що це? Українське радіо пропагує необхідність «пробивання» суходільного коридору від Росії до Криму і Придністров’я. Це такі новини на укррадіо? Це уривок з якоїсь передачі чи офіційна думка керівництва радіокомпанії, яка, зрозуміло ж, утримується на кошти українських платників податків. Крім того, зверніть увагу, що 1 листопада новина позначена завтрашнім днем, 2-им листопада, десятою годиною 28 хвилин.

У достовірності того, про що розповідаю, можна перевірити за цим гіперпосиланням.

Маячня? Провокація? Чи ворожа пропаганда під виглядом помилки?

Можливо, на ці запитання складе відповідь керівництво Українського радіо? 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]