Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.02.2014 13:33

На переговори з терористами під білим прапором має йти В. Литвин

В. Литвин проламував харківські угоди Януковича на зраду інтересів України, продовжував перебування російських військ у Криму. Чи не йому тепер першим йти на переговори до терористів? думаю, що цілком законнол заслужив на цю високу честь...

Ось і відригнулися прийняті під тиском банди Януковича глибоко ворожі антиукраїнські Харківські угоди. Як там, до речі, почувається нинішній голова парламентського комітету з національної безпеки В. Литвин? Це ж він, сподіваюся, пам’ятаєте, так майстерно ховався під парасолькою від яєць у президії Верховної Ради, буквально проламуючи зраду національних інтересів України, продовжуючи ще на 25 років перебування в Севастополі і Криму військово-морських сіл Росії. Він та донецькі в один голос стверджували тоді, що присутність на півострові збройних сил сусідньої держави будуть гарантом спокою і миру

Що сьогодні скажуть ці люди з приводу того, що БТРи російського Чорноморського флоту нині зранку з усіх боків оточили обласний центр автономної республіки Крим? (Читайте щодо цього офіційне повідомлення прес-служби уряду АРК.)

Чому бронетехніка сусідньої держави опинилися там, за сто кілометрів від бази свого дислокування, міста Севастополь?

То тому, що російські війська поспішили на допомогу групі терористів у складі 120 осіб, які о п’ятій годині ночі четверга, 27 лютого, озброєні важкою автоматичною зброєю, з боєкомплектом на ведення боїв упродовж не менше місяця, захопили Верховну Раду автономії і уряду АРК. Ви гадаєте це люди з вулиці? Це українці? У них на озброєні українські автомати і кулемети? А якщо ні, то що вони роблять на території нашої суверенної держави?

Кажуть, що до примішення урядових струткур автономії пропустили  лише журналістів російських ЗМІ, у місцевих медійників кинули світло-шумову гранату. Щоб навіть не підходили. Терористи, мовляв, не ведуть ніяких перемовин із представниками кримської влади. Значить цю спробу мають здійснити посланці Києва. І в числі тих, кому належить йти у вигляді переговорників до цих бандитів, на моє щире переконання, має бути В. Литвин, його поплічники, котрі нахабно зраджували інтереси України в квітні 2010 року, продовжували оренду російської військової бази в Криму. Це їхній величезний гріх перед українським народом, нехай його й спокутують.

Надходить інформація про те, що терористи пропускають до приміщення Верховної Ради депутатів автономної республіки. Чому відбувається таке? Та тому, що, як не важко здогадатися, схема терористичного акту полягає в тому, аби зібрати місцевий парламент і фактично під стволами автоматів проголосувати про відділення Криму від України.

Якщо ситуація наближатиметься до подібного, а сигнали такі є (читайте тут), Верховна Рада України, на моє переконання,  має на випередження розпустити Верховну Раду АРК, позбавити її будь-якої легітимності, аби потім не було ніяких тлумачень можливих екстремістських рішень.

Крім того, дивно, що до цих пір Верховна Рада України, як єдиний легітимний орган влади ще не звернулася до країн, які підписали Будапештський меморандум 5 грудня 1994 року, при здачу Україною ядерної зброю, про гарантію їй територіальної цілісності. Хлопці, не забаріться!

І нарешті. Як розповідають люди, на під’їзді до Чонгарського перешийку з боку Херсонщини, материкової України, де, власне, розпочинається в’їзд до Криму, хтось виставив блок-пости. На них стоять люди в балаклавах, міліціонери зі зброєю в формі «Беркута» і російські військові. Дорогу блокують армійські вантажівки з емблемами РФ. Чому б панові Литвину не навідатись і сюди, полюбуватися результатами своїх старань… ( Читайте про це тут .)

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]