Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.12.2013 17:22

Владi на вихід у… відкритому морі

Ось до чого доводять золоті унітази. Начебто сідає вирішувати банальну, приземлену справу, а уявляє, що на небесах, що вхопив Бога за фалду.

Ось до чого доводять золоті унітази. Начебто сідає вирішувати банальну, приземлену справу, а уявляє, що на небесах, що вхопив Бога за фалду. Привселюдно на весь світ проголошує: все, мовляв, розгонів мирних акцій протесту більше не буде, а поночі знову по-бандитськи виводить «ніндзь» у шоломах. І снайперів виставляє проти мирних людей на пануючі висоти. Помилуйтеся цими «героями» на Хрещатику.

Якщо по великому рахунку, то це злочин. НЕСПРОВОКОВАНА війна проти свого народу.

Чому саме неспровокована? А тому, що Майдан – це реалізація громадянами своїх Конституційних прав і політичних свобод у межах МИРНОЇ акції у вигляді велелюдних зборів із висуненням політичних вимог до чинної влади. Відповідно до Основного закону, влада зобов’язана була не тільки захищати реалізацію конституційних прав громадян України, а й створювати всі умови, тим паче зимової пори, аби мінімізувати небезпеку їх життю і здоров’ю.

Як вона виконує ці обов’язки?

Керівники Держслужби з надзвичайних ситуацій  НАВІДРІЗ відмовилися встановлювати пункти обігріву для мітингувальників на Майдані Незалежності.

Та що там тепло!

Увесь світ побачив і сколихнувся від огидного нахабства влади, яка натравила на мирних людей хмару злочинців «космонавтів», котрі під покровом ночі, немовби справжні бандюки заходилися нищити, крушити все, що складало територію протестного Майдану, стало тереном, простором, для здійснення десятками, сотнями тисяч, мільйонами громадян України своїх Конституційних прав і політичних свобод.

Ось воно, - верховенство права по-донецьки!

Чому по-донецьки? Та тому, що на всіх верхніх бантинах влади знаходяться, закріплені президентським благословенням, вихідці одного регіонального виплоду, одного химерного гнізда. Почасти тупі, бездарні, крадії і розтягаї бюджетних коштів, п’янички та волоцюги, але «свої», позаяк вихідці з краю шахтарських териконів. Із донецькою пропискою в паспортах, як із відміткою на лобі в індійських жінок…

І ось ці завозні козачки до столиці, переважно з ментальністю золотоунітазних українофобів, агентів впливу «руського міра», стали владою. Окупаційною за своєю внутрішньою суттю. Як вона править такою красивою, багатою державою – ви самі знаєте. Власне, на це вказує стривожений протестний Майдан, де ненависть до лукавого панства закипає, як казан на вогні.

Наважившись на жорстоке, немилосердне побиття студентів 30 листопада, провокацію, в результаті якої постраждали понад сорок вітчизняних і зарубіжних журналістів 1 грудня, а головне – на силові дії горлорізів «Беркуту» у ніч проти 11 грудня, влада тим самим поставила себе поза законом. Стала НЕЛЕГІТИМНОЮ.

Україна, як член ООН, інших міжнародних організацій усе це може досить просто підвести під юрисдикцію Гаазького трибуналу. Оскільки це точно є війною проти свого народу.

Тим самим, нинішня кримінальна влада повинна зійти з корабля у… відкритому морі. Далі їй не можна давати кермувати…

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]