Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.06.2021 10:42

Як покращити життя офісу за допомогою ремонту

Засновник компанії Magnate Design Centre

У більшості випадків ремонт офісів роблять піклуючись про репутацію компанії, а не про здоров'я співробітників...

Ремонт та дизайн офісу повинні підняти престиж компанії, продемонструвати її рівень на ринку. Співробітникам офісів часто доводиться працювати в нестерпних умовах. Частіше, офісні працівники скаржаться на шум, духоту, брак повітря, погане освітлення, тісноту.   

Позбавити працівників від більшості проблем можна за допомогою якісного ремонту та дизайну. Це не безглузда витрата грошей, а інвестиція у свою компанію.   

Організація робочого простору:    

- підвищує продуктивність й ефективність праці,  

- змушує співробітників менше відволікатися,  

- підвищує настрій та працездатність,  

- знижує рівень захворюваності в офісі,  

- створює позитивну думку про компанію та її керівництво, в тому числі в середовищі партнерів, клієнтів й інвесторів,   

- підвищує прибуток компанії!!!   

Професійний дизайн в офісі дозволяє кардинально змінити ситуацію. Ось декілька порад, які вам допоможуть:  

• Компетентний дизайнер знає, як за рахунок професійних прийомів візуально розширити простір, додавши йому повітря й обсягу.

• Фактично розширити простір допоможе перепланування та поділ офісу на функціональні зони не стінами, а легкими напівпрозорими перегородками.  

• Своєчасна ревізія вентиляції та систем кондиціонування дозволить вирішити проблему з нестачею повітря й духотою в приміщенні. Важливо не забувати стежити за технічним станом систем, міняти та чистити фільтри. 

• Установка хороших світлодіодних ламп, в тому числі й на кожному робочому місці, вирішить проблему поганого освітлення. Допоможе компанії заощадити на оплату рахунків за електроенергію, знизити витрати на заміну перегорілих лампочок.   

• Додати затишку в офісі дозволять цікаві рішення щодо оздоблення стін.  

• Переговорні та кабінети керівників можна звукоізолювати за допомогою спеціальних матеріалів.   

• У робочій зоні при великому скупченні працівників можна організувати простір за допомогою мобільних перегородок. Заміна старої оргтехніки на сучасну дозволяє істотно знизити рівень виробничого шуму.   

• При виборі оздоблювальних матеріалів краще віддавати перевагу практичним й екологічно чистим, уникати синтетики та матеріалів які утримують запахи, накопичують пил, що швидко втрачають зовнішній вигляд.   

Основною порадою буде наступне. Якщо ви вирішили реорганізувати свій офіс, або переїжджаєте в новий, потурбуйтесь в першу чергу про людей. Люди - це головне у вашому офісі. Пам'ятайте, атмосфера в офісі, сприятиме виникненню бажання творити та досягати високих результатів.   

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]