Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.10.2020 15:46

Чи може офіс надихати? Легко!

Засновник компанії Magnate Design Centre

Усі ми знаємо, що атмосфера в офісі впливає на продуктивність. Чи знаєте Ви, що добре спроектований офісний простір може вплинути на успіх вашого бізнесу?

Стильна обстановка, повна фарб, життя та натхнення, створює правильну атмосферу для роботи та досягнення цілей.

Дизайн офісу може втілювати цінності Вашої компанії, щоб усі співробітники відчували себе частиною компанії де працюють.

Якщо Ви хочете, щоб офіс створював гарне перше враження та мотивував персонал на результативну роботу, то його можна трохи змінити.

Ось кілька ідей, як легко можна надихнути команду, не переїжджаючи до нового офісу.

Заявіть усім про місію Вашої компанії.

Подумайте про те, щоб написати текст місії Вашої компанії великими літерами у спільній зоні.

Нехай кожен співробітник та відвідувач офісу дізнається, якої мети Ви прагнете.

Це ефективний спосіб продемонструвати цінності, які втілює Ваш бізнес, а також інструмент для налагодження теплих, дружніх стосунків із клієнтами та партнерами.

Використовуйте кольори Вашого бренду.

Вибираючи колірну гаму для робочого простору, додайте кольори Вашого бренду. Інтер'єр офісу повторюватиме кольори логотипу і стане інтуїтивно впізнаваним.

Включивши айдентику Вашого бренду в дизайн офісу, Ви створите сильніший зв'язок між співробітниками та бізнесом. І вони будуть більш схильні просувати позитивний імідж компанії.

Кольори також можуть мати сильний психологічний вплив на людей, впливати на їхній настрій, самопочуття, здоров'я. Тому підбирайте та поєднуйте їх у потрібних для цього пропорціях.

Виділіть зони офісу за допомогою підлогових покриттів.

Покриття для підлоги - відмінний спосіб зонувати офіс.

Якщо у Вас оупен-спейс, де знаходиться кілька відділів, можна позначити зону кожного підрозділу іншим кольором підлоги, обмежувальними лініями або малюнком покриття для підлоги.

Або якщо у Вашому офісі кабінетна система, Ви можете додати або оновити килимове покриття в окремих кабінетах. Це допоможе зробити ці приміщення яскравішими та комфортнішими, створити емоції на порозі.

Ваші співробітники не залишаться байдужими до таких яскравих змін.

Додайте унікальні меблі.

Для багатьох офіс – це стіл, комп'ютер та офісне крісло.

Але це не так. Сьогодні існує безліч меблевих та декоративних рішень, які дозволяють працювати напівлежачи, стоячи і навіть дуже голосно. Це і розкладні мобільні столи, з регулюванням по висоті, офісні крісла різної форми, навіть з "капюшонами", пуфи, крісла та дивани зі зручною підставкою для комп'ютера та кави, підвісні гойдалки для креативу та "третя нога" для коротких робочих зустрічей, акустичні бокси та кабіни для одного чи кількох співробітників. Всі ці винаходи не тільки супер комфортні, а й дуже гарні.

І завжди можна знайти меблі, які будуть відповідати саме Вашому бренду та Вашому стилю.

Головне – не обмежувати свою фантазію.

Розділіть простір перегородками.

Будь-який сучасний офіс сьогодні важко уявити без скляних перегородок.

Більшість прогресивних керівників оцінюють офісні перегородки як реальний інструмент бізнесу. Важливо при плануванні офісу враховувати всі робочі процеси, взаємодію підрозділів, комунікації співробітників та зустрічі гостей. А скло допомагає все це організувати, не втративши світла. І в цілому – створює відчуття простору та повітря.

Звернувшись до фахівців - архітекторів, дизайнерів - можна доопрацювати планування з урахуванням нової переговорної, додати кімнату відпочинку та/або місце для зустрічі з клієнтом. І для цього не обов'язково переїжджати до нового офісу через брак місця у нинішньому.

Все реально, довіртеся професіоналам!

І, якщо раніше, основним пріоритетом в облаштуванні офісу для Вас був функціонал, сучасний зовнішній вигляд та дизайн, здатний справляти враження на клієнтів... Тепер Ви можете не тільки вразити своїх клієнтів, а й надихнути свою команду на круті результати, застосувавши пару моїх порад.

Теги: офис, бизнес
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]