Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.03.2013 22:29

Райони Києва очолили донецькі

Експерт з місцевого самоврядування, ексдепутат Київради

Президент України Віктор Янукович особисто взявся наводити порядок у столиці. Своїм указом він замінив владу у трьох районах міста Києва – Солом’янському, Голосіївському і Святошинському.

Президент України Віктор Янукович особисто взявся наводити порядок у столиці. Своїм указом він замінив владу у трьох районах міста Києва – Солом’янському, Голосіївському і Святошинському. Таким чином президент у ручному режимі вирішив допомагати нинішньому голові КМДА і фактичному очільнику Києва Олександру Попову. Той не спав уже п’ять діб і Янукович сам узяв ситуацію в місті під контроль.

Новими господарями районів стали вірні слуги президента, перед якими влада завинила ще за вибори до Верховної Ради і зараз повертає борги. Максим Луцький – технічний кандидат від Партії Регіонів, котрий без варіантів програв вибори опозиціонеру Дмитру Андрієвському, очолить Солом’янський район. Юрій Бондар – донеччанин, права рука провладного депутата Київради Олександра Пабата, який програв вибори опозиціонеру Володимиру Бондаренку, прийме Святошинський район. Юрій Курінний – виходець із Донбасу, екс-депутат Київради від Народної партії Володимира Литвина, вірний владі і президентові, очолить Голосіївський район.

Таким чином, можна з упевненістю констатувати, що влада ще сильніше взялася за Київ, призначаючи на ключові посади своїх вірних опричників. Новопризначені чільники вже неодноразово доводили вірність і відданість Партії регіонів, ішли на ризики і саможертви заради ідей президента. Тож, з одного боку влада розплачується зі своїми вірними патріотами ще за самопожертви під час парламентських виборів, а з іншої – підсилює ключові позиції у Києві стовідсотково відданими їй людьми.

Такі перебудови говорять лише про одне: президент не збирається повертати місто киянам. І розуміючи, що непрофесійні дії столичної влади і Олександра Попова, зокрема, під час сильних снігопадів у Києві поставили шанси Партії регіонів на виборах у столиці на нульову відмітку, він вдається до ручного керування містом. Саме такі голови районів виконають будь-яку вказівку влади, навіть якщо вона буде протизаконна. А, значить, Партія регіонів піде на будь-що заради абсолютної влади в Києві.

Влада готується до знищення демократії і виборів у столиці. Така ситуація призведе до того, що думка киянина, як виборця, не матиме жодного значення. За нього все вирішать на Банковій, в Адміністрації Президента. Кияни перестануть бути господарями на своїй землі. До чого призводить така політика, ми вже побачили під час снігопаду, коли Попов переймався розчищенням дороги для кортежів влади, забувши про звичайних киян. А чи могла би бути така ситуація, коли би чільник міста звітував перед народом? І, головне, як ви вважаєте, чиї права будуть захищати нові голови районів? Президента, який їх призначив, чи народу, що їх не обирав?

Останній шанс довести, що ви готові боротися за своє місто, буде 2 квітня о 10.00 біля стін Верховної Ради України. Кияни, вас має прийти декілька тисяч!


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]