Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.06.2015 12:15

По ініційованій мною справі проти Слідчого комітету РФ почалися слідчі

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Генеральна прокуратура України через рік після мого депутатського звернення таки відкрила справу проти службових осіб Слідчого комітету Російської Федерації.

  Щойно зустрівся зі слідчими на прохання Генеральної прокуратури України і дав покази у справі №4201400000000098, яка відкрита по моєму зверненню проти службових осіб Слідчого комітету РФ. Депутатське звернення до Генпрокуратури я написав ще в серпні минулого року. Але, як видно, багато місяців справа не особливо рухалася, а тепер - після змін у керівництві ГПУ - почалися зміни і в підходах слідчих.

У своєму депутатському зверненні пропонував відкрити справу за певними статтями, але Генпрокуратура внесла уточнення і деякі із них змінила. Тепер це ч. 1 ст. 258-3, ч.2 ст.343, ч. 2 ст. 344 Кримінального кодексу України.

Якщо коротко, я вважаю, що слідчі СК РФ, відкриваючи справи проти українських посадовців та громадян, які ведуть боротьбу проти терористів в рамках АТО чи поза її рамками, фактично підтримують терористів. А значить є їхнім посібником. Саме на це я і звернув увагу Генеральної прокуратури майже рік тому  і попросив відкрити кримінальне провадження.

Сподіваюся, що відкрита Генпрокуратурою справа матиме позитивний вплив на слідчих СК РФ, які зрозуміють, що рано чи пізно за виконання злочинних вказівок Путіна їм доведеться понести покарання.

Ніхто ніяким способом не має права заважати боротися з терористами!

Звернення до Генеральної прокуратури від 22.08.2014:

http://bryhynets.com/index.php?nma=news&fla=stat&cat_id=1&nums=6158

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]