Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.07.2014 12:28

Луганщина та Донеччина вважають, що поки керування обома регіонами пов

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Відкликав з Парламенту свої проекти Постанов №4158а, 4165а, 4166а, 4167а про призначення позачергових виборів депутатів Донецької, Луганської та Слов'янської обласних та міських рад та міських голів зазначених міст.

Я прийняв відповідне рішення після того, як повернувся з Донеччини та Луганщини, куди їздив з моїм колегою Дмитром Андрієвським задля доставки гуманітарної помочі нашим солдатам та більш ширшого розумінням реальної ситуації в зоні АТО. Там я постійно чув думку від місцевих жителів думку про необхідність ввести пряме президентське правління в їхніх областях до наступних виборів для стабілізації ситуації і наведення порядку в регіонах.

 

Тому моя ініціатива щодо проведення виборів не відповідає позиції громади.

 

Я був переконаний, що треба якомога швидше переобрати нові ради, замість тих, які себе дискредитували бездіяльністю чи прямою співпрацею із сепаратистами. Але громада вважає, що вибори зараз проводити не можна, оскільки шляхом фальсифікацій, які традиційні для Донбасу, до влади проведуть сепаратистів і представників недавніх господарів Донбасу. Тому громада вважає, що до наведення порядку керування обома регіонами повинно відбуватися тільки із Києва.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]