Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.01.2014 16:47

Бюджет суперечить Конституції

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

ВРУ сьогодні оголосила прийнятим Закон про бюджет, який не лише жахливий, антинародний, не збалансований, а ще й суперечить Конституції.

ВРУ сьогодніоголосила прийнятим Закон про бюджет, який не лише жахливий, антинародний, незбалансований, а ще й суперечить Конституції.

Аналізуйте самі, ст.95 Конституції України (згідно з якою виключно Законом про Державний бюджетУкраїни визначаються будь-які видатки держави на загальносуспільні потреби,розмір і цільове спрямування цих видатків) ігнорується. Конституційні повноваженняВРУ тепер буде виконувати Кабмін і один з комітетів ВРУ. Чи мав право Парламентпередавати свої конституційні повноваження комусь іншому? Звичайно ні!

 

Адресував до ст.4 Закон про бюджет, який був оголошений прийнятим сьогодні, за змістом якої Міністерствуфінансів України дозволяється вносити зміни до розпису державного бюджету зметою відображення фактичного надходження у 2014 році таких кредитів (позик) тавитрат за відповідними бюджетними програмами в межах загального обсягузалучення цих кредитів (позик) у 2014 році, затвердженого у додатку № 9 доцього Закону, на підставі рішення Кабінету Міністрів України, погодженого зКомітетом ВРУ з питань бюджету, про здійснення за спеціальним фондом державногобюджету перерозподілу видатків бюджету і надання кредитів з бюджету завідповідними бюджетними програмами в межах загального обсягу бюджетнихпризначень головного розпорядника коштів державного бюджету або між головнимирозпорядниками коштів державного бюджету. 

 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи