Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.10.2013 10:04

Попросив прокуратуру захистити Попова від кримінального тиску щодо Сад

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Звернувся до прокуратури м. Києва з проханням захистити О.Попова від людей, які шляхом залякування не дають голові КМДА виконувати його службові обов’язки.

Звернувся до прокуратури м. Києва з проханням захистити О.Попова від людей, які шляхом залякування не дають голові КМДА виконувати його службові обов’язки.

 

Я отримав від О. Попова чергову відписку на своє звернення щодо причин непідписання ним розпорядження про передачу   Садиби Мурашка під контроль Управління охорони культурної спадщини, що дозволило б розпочати роботи з консервації-збереження пам’ятки. Нагадаю, відповідну обіцянку – підписати проект розпорядження найближчими днями - очільник адміністрації дав 17 вересня 2013 року під час особистої зустрічі зі мною та активістами.  Більше того, було зазначено, що Управління має достатньо грошей, щоб провести роботи з консервації будівлі ще до початку зими. Але нічого цього не сталося. Попов не лише не підписав згадане розпорядження, а й не збирається його підписувати. В отриманій мною відповіді йдеться про те, що питання знаходиться на розгляді профільних комісій Київради, що мене дуже здивувало, адже під час тої ж таки зустрічі О. Попов  наголошував, що питання не потребує жодних  погоджень, окрім підпису голови КМДА.

 

Виходячи з того, що питання щодо збереження Садиби Мурашка постійно затягується з надуманих причин, то його вирішення залежить не особисто від Попова - з яким це питання обговорювалося безліч разів і кожного разу він розуміючи ситуацію обіцяв вирішити її найближчими днями  – насправді за ним стоять інші люди, які й вирішують за голову КМДА, що він має робити. І, вочевидь, Попов боїться ослухатися цих людей.

 

Очевидно, що за цим питання стоять якісь дуже страшні і впливові люди, які не дозволяють О. Попову виконати його обіцянки. Саме тому я звернувся до прокуратури, щоб вона розслідувала цю ситуацію і звільнила О.Попова від тиску тіньових господарів Садиби Мурашка, які не дозволяють йому і КМДА зробити прості і очевидні речі – врятувати унікальну пам’ятку. Те, що чиновники різних рівнів знаходяться під контролем бандитів у нашому суспільстві – річ загальновідома і з цим треба боротися. Сподіваюся, вплив прокуратури допоможе Попову звільнитися від кримінального тиску і дозволить більш ефективно виконувати свої обов’язки.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]