Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.10.2013 16:49

Думаю, що до кінця року на капітальні ремонти будинків виділять не біл

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

З 30 млн. грн. передбачених на капітальний ремонт житлового фонду Києва станом на вересень виконано оплату робіт по перехідним об’єктам на суму 2,2 млн. грн.

З 30 млн. грн. передбачених на капітальний ремонт житлового фонду Києва станом на вересень виконано оплату робіт по перехідним об’єктам на суму 2,2 млн. грн.

 

Як повідомлялося, нардеп звернувся до голови КМДА О. Попова з проханням оприлюднити точні обсяги фінансування передбачені та виділені на капітальний ремонт житлового фонду Києва на 2013 рік. Надати інформацію, які роботи капітального характеру щодо житлового фонду було передбачено і які виконано. Яку суму коштів планувалося виділити на поточні ремонтні роботи щодо житлового фонду. Яка сума коштів була перерозподілена з капітального ремонту на поточний ремонт житлових будинків. А також, які поточні ремонтні роботи щодо житлового фонду відбудуться у зв’язку з перерозподілом коштів, і які вже фактично виконані.

 

Ситуація з ремонтними роботами житлових будинків у місті критична. На кожному прийомі громадян приблизно половина звернень, що надходять - це проблеми зношеності будинків і необхідність їх капітального ремонту. Тому мені було цікаво дізнатися про перспективи і плани влади у цьому питанні. Але влада ухилилася від надання повної відповіді на моє звернення. З тої інформації, яку я маю, зрозуміло, що з такими темпами фінансування, як це є сьогодні, до кінця року на капітальні ремонтні роботи буде виділено не більше 3,5 млн. грн. Тобто, 1/10 від запланованого. Якщо метою О. Попова є знищення житлового фонду Києва, то, схоже, йому це вдається.

 

Відповідно до розпорядження КМДА від 29.04.2013 «Про затвердження по адресних переліків виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду у м. Києві у 2013 році» було затверджено виконання ремонтних робіт у житлових будинках міста Києва на загальну суму 30 млн. грн. По 10 млн. грн. – на ремонт покрівель, фасадів, внутрішньобудинкових мереж та сходових клітин. Але по факту виділено 2,2 млн. грн.

 

Звернувся до голови КМДА О.Попова з вимогою прискорити заплановані роботи щодо капітального ремонту житлового фонду Києва.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]