Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.10.2013 15:56

Готовий стати комунікатором між Поповим і Колобовим заради Театру на П

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

У КМДА вважають, що кошти на будівництво Театру на Подолі повинна надати Києву держава, а Міністерство фінансів впевнене, що об’єкт має будуватися за гроші міського бюджету.

У КМДА вважають,що кошти на будівництво Театру на Подолі повинна надати Києву держава, аМіністерство фінансів впевнене, що об’єкт має будуватися за гроші міськогобюджету.

 

Київська владахоче, щоб театр добудували за рахунок додаткових грошей, адже Держбюджет забирає з київського близько 8 млрд. грн.щороку. До речі, О. Попов завжди хизується, що ці гроші у вигляді адресноїдопомоги і адресних субвенцій повертаються місту, а центральна влада, вважає щоці 8 млрд. грн. – це гроші , які можна використати на інші цілі. А якщо і наКиїв, то на ті об’єкти чи цілі, які здаються важливими М. Азарову, а не киянам.

 

У Мінфіні стверджують,що реалізація заходів із соціально-економічного розвитку населених пунктівповинна здійснюватися за рахунок коштів місцевих бюджетів. В той же час, у КМДАмені розповіли, що вони звернулися листом до Кабміну з проханням дати дорученняМінфіну під час внесення змін до Держбюджету на 2013 рік врахувати кошти у сумі2382,4 тис. грн.. для погашення заборгованості за виконані будівельно-монтажніроботи під час будівництва Театру на Подолі у 2012 році та під час формуванняДержбюджету на 2014 рік передбачити кошти в сумі 37828,0 тис. грн.. длязавершення реконструкції будівель на Андріївському узвозі,20 (А, Б) під Театрна Подолі.

 

Тому поки двапотужних інститути влади сперечаються між собою, Театр на Подолі рокамируйнується, його «доїдає» грибок і грошей на поновлення вже побудованого об’єктапотрібно все більше і більше.

 

Закликав головуКМДА і Міністра фінансів України сісти за стіл переговорів для позитивного вирішенняпитання щодо якнайшвидшої добудови Театру на Подолі.

 

Якщо їм потрібенкомунікатор, який перекладатиме їх бажання на мову киян, то я готовий статитаким комунакітором.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи