Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.10.2013 15:56

Готовий стати комунікатором між Поповим і Колобовим заради Театру на П

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

У КМДА вважають, що кошти на будівництво Театру на Подолі повинна надати Києву держава, а Міністерство фінансів впевнене, що об’єкт має будуватися за гроші міського бюджету.

У КМДА вважають, що кошти на будівництво Театру на Подолі повинна надати Києву держава, а Міністерство фінансів впевнене, що об’єкт має будуватися за гроші міського бюджету.

 

Київська влада хоче, щоб театр добудували за рахунок  додаткових грошей, адже Держбюджет забирає з київського близько 8 млрд. грн. щороку. До речі, О. Попов завжди хизується, що ці гроші у вигляді адресної допомоги і адресних субвенцій повертаються місту, а центральна влада, вважає що ці 8 млрд. грн. – це гроші , які можна використати на інші цілі. А якщо і на Київ, то на ті об’єкти чи цілі, які здаються важливими М. Азарову, а не киянам.

 

У Мінфіні стверджують, що реалізація заходів із соціально-економічного розвитку населених пунктів повинна здійснюватися за рахунок коштів місцевих бюджетів. В той же час, у КМДА мені розповіли, що вони звернулися листом до Кабміну з проханням дати доручення Мінфіну під час внесення змін до Держбюджету на 2013 рік врахувати кошти у сумі 2382,4 тис. грн.. для погашення заборгованості за виконані будівельно-монтажні роботи під час будівництва Театру на Подолі у 2012 році та під час формування Держбюджету на 2014 рік передбачити кошти в сумі 37828,0 тис. грн.. для завершення реконструкції будівель на Андріївському узвозі,20 (А, Б) під Театр на Подолі.

 

Тому поки два потужних інститути влади сперечаються між собою, Театр на Подолі роками руйнується, його «доїдає» грибок і грошей на поновлення вже побудованого об’єкта потрібно все більше і більше.

 

Закликав голову КМДА і Міністра фінансів України сісти за стіл переговорів для позитивного вирішення питання щодо якнайшвидшої добудови Театру на Подолі.

 

Якщо їм потрібен комунікатор, який перекладатиме їх бажання на мову киян, то я готовий стати таким комунакітором.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]