Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.07.2013 11:04

Після будівельних парканів і відділків міліції, українці почнуть громи

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Ми й далі бачитимемо повалені будівельні паркани навколо незаконних, з точки зору громади, забудов, розгромлені відділки міліції, вразі, якщо міліція чинитиме незаконні дії. Також можу прогнозувати, що найближчим часом під нищівний удар громади потраплять

Ми й далі бачитимемо повалені будівельні паркани навколо незаконних, з точки зору громади, забудов, розгромлені відділки міліції, вразі, якщо міліція чинитиме незаконні дії. Також можу прогнозувати, що найближчим часом під нищівний удар громади потраплять й інші інструменти Януковича: суди, прокуратура, а пізніше й сама його адміністрація.

 

Події, що відбуваються на Березняках, де люди повалили будівельний паркан і розбили наметове містечко, щоб не допустити ненависне їм будівництво, є наочним прикладом того, що влада робить усе, щоб об’єднати громаду проти самої влади. Якщо раніше громада чекала поки влада вирішить проблему, яка виникла, то сьогодні люди не вірять в те, що чиновники спроможні прийняти хоч якісь рішення в інтересах людей, і тому починають діяти самі і негайно. Переломним моментом свідомості громади, як на мене, стала Врадіївка. Своїми діями влада сама фактично змусила людей чинити самосуд, бо на суд вже ніхто не розраховує.

 

Спочатку громада думала, що беззаконня, які творяться в судах і прокуратурі, стосуються тільки опозиції (Тимошенко, Луценко та інших), але зараз до людей приходить розуміння, що перед бульдозером Януковича усі рівні – і послідовні бійці з режимом, і ті хто хоче залишатися поза політикою.

 

До відома: за час президентства Януковича українці на 60% частіше стали страйкувати. В Україні за майже три з половиною роки панування режиму Януковича значно збільшилася кількість протестних акцій - з 2305 виступів у 2010-му році до 3636 - у 2012-му.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]