Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.06.2013 17:02

Боротьба за спрямування туристичного збору на благо туризму триває

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Комітет ВРУ з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму не підтримав ініційований мною проект Закону про внесення змін до Закону України «Про туризм» (щодо розподілу коштів, отриманих від туристичного збору).

Комітет ВРУ з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму не підтримав ініційований мною  проект Закону про внесення змін до Закону України «Про туризм» (щодо розподілу коштів, отриманих від туристичного збору).

 

Представник Державного агентства України з туризму та курортів від імені агентства не підтримав запропоновані мною зміни до Закону, що змушують місцеві влади використовувати туристичний збір на розвиток туризму. Справді, навіщо їм це? У нас же в країні туризм «процвітає».

 

Підготую новий варіант законопроекту, який невдовзі подасть на розгляд ВРУ.

 

Для того, щоб запропоновані мною зміни до Закону про туризм запрацювали повною мірою, необхідно також внести зміни до Бюджетного кодексу та Закону про місцеве самоврядування. Тому я і мій колега А. Павловський готуємо новий законопроект,  в якому одним махом внесемо зміни до трьох законодавчих актів. Маю надію, що влада не стане заважати прийняттю зазначених змін, адже туризм в Україні може стати дійною коровою, яка нагодує наші міста і села. Але поки що, на жаль, потенціал в нашої країни є, а от сприяння – немає.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]