Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.04.2013 10:38

Є три види виборів до місцевих рад

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

На думку Єфремова (ПР), питання про проведення виборів у столиці вийшло із правового поля. Дивно, адже Закони і Конституція прописали усі випадки.

На думку Єфремова (ПР), питання про проведення виборів у столиці вийшло із правового поля. Дивно, адже Закони і Конституція прописали усі випадки. Є три види виборів місцевих рад (а не два, як говорять) - позачергові, чергові після позачергових і чергові після чергових. Позачергові вибори проводяться у разі потреби; чергові після позачергових - через 5 років (тобто після закінчення повноважень); чергові після чергових - в останню неділю жовтня п’ятого року повноважень. Єфремов та інші представники ПР просто граються і тягнуть час, нібито не розуміючи, коли мають бути проведені вбори у столиці. Адже ніяких проблем з «правовим полем», щоб призначити дату виборів немає. Є проблема зі страхом регіоналів перед киянами зокрема і демократією загалом.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]