Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.03.2013 11:37

Намагаємося ввести семирічний мораторій на забудову зелених зон Києва

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

На розгляд ВРУ поданий Проект Закону №2626 про мораторій на будівництво об'єктів виробничого призначення та об'єктів невиробничого призначення на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства м. Києва.

На розгляд ВРУ поданий Проект Закону №2626 про мораторій на будівництво об'єктів виробничого призначення та об'єктів невиробничого призначення на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства м. Києва. Ініціаторами законопроекту є усі народні депутати, обрані за мажоритарними округами Києва: я, В.Ар'єв, Д.Андрієвський, В.Ярема, В.Бондаренко, Л.Ємець, О.Чорноволенко, В.Яворівський, К. Ляпіна, А.Іллєнко, В. Чумак та С.Терьохін. Проектом закону передбачено введення мораторію на забудову зелених зон строком на 7 років. Будівництво заборонено у: скверах, ботанічних садах, парках, лісопарках, рекреаційних зонах, лісах м. Києва; урочищах зі стрімкими схилами; зелених насадженнях прибудинкових територій; берегозахисних ділянках та водоохоронних зонах; островах річки Дніпро в межах території м. Києва. Нищення зелених зон Києва прогресує із неймовірною швидкістю. Ми ініціювали цей законопроект, оскільки, ніякі рішення Київради не дають можливості вберегти зелені насадження від забудови і нищення. Цей Закон захистить Київ, як одну із зелених столиць Європи. Сподіваюся, що регіонали підтримають його, адже незалежно від політичної орієнтації більшість із них живе в Києві. Довідка: У цьому Законі терміни об'єкт виробничого та невиробничого призначення вживаються в такому значенні: об'єкт виробничого призначення - об'єкт сфери матеріального виробництва (промисловість, сільське господарство, транспорт та зв'язок, будівництво, торгівля, громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення та збут); об'єкт невиробничого призначення - об'єкт житлового та комунального господарства, заклад охорони здоров'я, фізкультури, соціального забезпечення, освіти, культури, мистецтва, науково-дослідних та інших організацій, пов'язаних з розвитком науки, а також пам'ятників і монументів.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]