Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.08.2016 15:19

Політичний вірус

Засновник видавництва військових-добровольців та волонтерів «Орієнтир»

Політичні події у Києві восени і взимку 2013-2014 років стали продуцентом нової Української еліти. Світогляд людей народжувався і наповнювався національним сенсом. Вони набували політичної дієспроможності і ваги. Цих людей велика кількість. Достатня для то

Політичні події у Києві восени і взимку 2013-2014 років стали продуцентом нової Української еліти. Світогляд людей народжувався і наповнювався національним сенсом. Вони набували політичної дієспроможності і ваги. Цих людей велика кількість. Достатня для того, щоби істотним чином впливати на державну політику.

Більшість цих людей, відчувши в собі совість і поклик Ідеї, пішли робити, здавалось би, найвагомішу справу — воювати за Українську Національну державу.

Та політичні процеси в Україні відбуваються не в одному напрямку. Паралельно Український державний апарат отримував із зовні ін’єкції політичних вірусів. Спочатку владні механізми були наповнені людьми, яким чужа національна ідея і для яких верховним божеством є число на банківському рахунку. Протягом дев’яностих, двотисячних років і досі бізнесмени, які нажили мільярди грошей, систематично купували собі адміністраторські місця у владних механізмах. Це дозволяло їм захищати і реалізовувати свої бізнес-інтереси: міські голови, депутати, губернатори, президенти. Ми знаємо їхні імена. Усі вони були молекулами вірусу, який знаходився до недавнього часу у стані дрімоти. Національний організм відчув загрозу, його імунітет проявився у подіях зимового Майдану.

ВІРУС ІН’ЄКТОВАНИЙ

Активатором вірусу стали, звісно, гроші. Ці люди-молекули в принципі не переймаються питаннями національної економіки та інтересами Української нації, проте за умов надто різкого зниження життєздатності державного механізму, вони ризикували втратити майже все. Як Янукович і частина його компанії. Тому «реструктуризація державного боргу» Європою в умовах того самого різкого зниження політичної та економічної життєздатності країни вкупі з чисельними державними кредитами змусили цих людей-молекул робити все, що їм казали. Взамін вони отримали «пробачення» кількох десятків мільярдів державного боргу і отримали кілька сотень мільйонів зверху — «на розвиток», а фактично — на підтримання своєї влади і розвиток власної політичної залежності. Продажні люди-молекули продавались всюди: у Львові, Києві, Криму і Донецьку. Вони виконували різноманітні політичні замовлення як західних, так і східних «партнерів».

ВІРУС АКТИВОВАНИЙ

Першою пухлиною стали Донбас та Луганщина. Відмирання політичних територій за сприяння механічного впливу РФ показало, що хвороба прогресує. Східний вірус почав активно пожирати тіло України. Частина національного імунітету в особі тих, кого народили революційні події зупинили подальше відмирання. Та, інфікований західним вірусом, державний апарат замість того, щоб боротись із клітинами-носіями вірусу в особі «сепаратистів», почав отримувати ще більше шкідливих ін’єкцій із заходу і пришвидшувати знесилення держави. Водночас ідіоти-політикани озброїлись ідеєю пришити хворий Донбас до України, оскільки цього начебто прагне Українське суспільство і це є шляхом рятунку їхнього політичного іміджу. Конституція, яку нам підсунули західні вороги взамін на «сприяння» у боротьбі проти східних, пробачить дегенератам-вбивцям на Донбасі усі гріхи проти Української нації і зробить їх не тільки легітимними, а і політично вагомими. Це може спричинити зараження всієї України. Ця, підсунута заходом, конституція отримала чітку оцінку 31 серпня у вигляді гранати у ряди тих, хто взяв на себе обов’язок захищати Україну, але у тій ситуації був змушений захищати людей, які утримують владу в Україні. Здійснено жахливий злочин — Українець убив Українців. І незважаючи на те, чи це було кимось сплановано і організовано, це ясно відображає ставлення нової Української політично активної еліти патріотів до антинаціональних змін в Українській Конституції. Також це чітко вказує на поляризацію в Україні патріотів і, такої ж як і раніше, антинаціональної влади, між якими балансує державний суверенітет і мир.

ВІРУС ПРОГРЕСУЄ

Усі елементи ракової пухлини «ДНР», концентрація яких на Донбасі зашкалює, з новою конституцією отримали шанс на створення своїх злочинних осередків у будь-якому регіоні країни. Вони мають зброю, досвід, ненависть до всього Українського і маніакальну холоднокровність. Люди-молекули, які називають себе політиками, намагаються зараз прирівняти їх у правах із відданими Українськими націоналістами і нормальними патріотами.

Намагання надати зовнішній інтервенції москалів виду громадянської війни не зустрічають спротиву. Український державний організм настільки ослаблений, що легалізація і надання свободи дій інтервентам, терористам та вбивцям-бандитам може підірвати його остаточно.

НАЦІОНАЛЬНИЙ ІМУНІТЕТ

На противагу цьому, Український національний організм має небачену за багато десятиліть силу. Національна ідея Українців тепер випечена у них в серцях вогнем жорстокої війни. Наша Ідея набула такої сили, що здатна знищити кожного, хто стане на її шляху. Державний механізм хворий, його нинішня структура на межі розвалу. Велична місія кожного націоналіста — позбавити його вірусу, прибравши з нього кожного хворого на манію грошей продажного політикана. Державний організм мусить знову стати власністю нації. Лише нація має природне право, дароване найвищими божественними силами, володіти державою. Тоді питання очищення Донецької і Луганської землі від паскудних московських викиднів і шизофренічних ватників буде технічним питанням. Тоді патологічна залежність і від сходу, і від заходу зможе бути ліквідована. Українські території зможуть бути звільнені і повернені Нації під державний захист. Тоді нам засвітить вогонь Перемоги. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]