Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.04.2011 00:47

Приєднайся до нової програми «Київщина третього тисячоліття»

Народний депутат України VI, VII та IX скликань

Наша політична сила на рівні найменшого первинного осередку по всій Київській області почала збір пропозицій, альтернативних рішень до діючого законодавства.

Останнім часом я дедалі частіше їжджу по Київській області. Дивлячись на ті проблеми, з якими сьогодні щодня стикаються жителі області, я вирішив започаткувати нову програму «Київщина третього тисячоліття» у рамках Всеукраїнської програми Юлії ТИМОШЕНКО.

Це новий проект, нова програма діяльності опозиції. Я хочу запитати у людей, які проживають у містах та селах області які рішення необхідно прийняти владі в першу чергу, що може якісно змінити життя?

Ми сьогодні не опускаємо руки з наріканнями на те, що через рейдерство влади на нашу політичну силу, ми не представлені в Київській облраді, в багатьох районних міських та сільських радах, а починаємо працювати. У нас достатньо сил, потужна команда та гарні фахівці. Наша політична сила на рівні найменшого первинного осередку по всій Київській області почала збір пропозицій, альтернативних рішень до діючого законодавства.

Нова програма започаткована в рамках політико-правової, соціально-економічної, культурно-ідеологічної реформ. На основі зібраних ідей формуватимуться нові законопроекти, які виноситимуться на розгляд Верховної Ради України. Подати свої ініціативи ви можете до партійних організацій «ВО «Батьківщина» у Київській області та до моїх громадських приймалень.

Я не байдужий! Підтримайте і ВИ мою ініціативу зробити життя легшим та зрозумілим для кожного з Вас!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]