Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.06.2012 16:15

Новини з округу. Частина 02

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

Думаю про неї - про країну мою, невідома доля, проте скільки болю відчуваю денно і вночі. Безмежно. Дай нам Боже щастя! Подаруй нам волю! В.Каплієнко 30 червня 2012 року Житомирщина

Думаю про неї - про країну мою,

невідома доля, проте скільки болю

відчуваю денно і вночі. Безмежно.

Дай нам Боже щастя! Подаруй нам волю!

В.Каплієнко 30 червня 2012 року

Житомирщина

Не можу по іншому починати наступний аркуш мого щоденника. Перебуваючи в окрузі, позавчора, в день Конституції провів три зустрічі в селах Попільнянського району Житомирської області. Наскільки ж таки нашу українську громаду затюкали. 21 рік падіння привели до тотального зубожіння сільського населення. Доріг немає зовсім, клуби занепали, роботи нема, зарплати і пенсії мізерні. Боже мій! Як же погано ми живемо! Люди зневірилися у всьому і не бачать ніякої перспективи. До речі депутата Верховної Ради України побачили вперше. Але ж є в парламенті депутати з цих країв. Де ж вони були всі ці довгі 5 років? Напевно перед виборами приїдуть. Знову щось пообіцяють або гречки привезуть, «красне» слівце штовхнуть і .... знову так на років 5.

Сумно мені щось.

Та й влада місцева допомагає прийти до такого стану. Так, з трьох зустрічей з територіальними громадами, тільки на одній був сільський голова. На двох інших: в одному випадку голова просто втік, а на другий, в селі Миролюбівка - так і зовсім цікаво. Голова заявив напередодні, що «нам вже вказали за кого голосувати, тому ключі від клубу я нікому не дам, збирати нікого не маю наміру». Цікавий кадр. До речі, зустріч ми таки зорганізували всупереч бажанню цього голови і було на ній не багато, близько 30 осіб, та всі вони дізналися про свого голову і його закидони. Думаю, що на наступних виборах такий от голова не пройде і близько до влади. До речі, на обличчя порушення закону про статус народного депутата. Коли на цій зустрічі завершив свій виступ, люди мовчали кілька хвилин. Тому, що розмова йшла про їхнє здоров'я,відновлення активності громади, про Україну та її майбутнє, і ... про необхідність впливу самої громади на ці процеси. Реально, без всіляких там зализувань. Моя зустріч їм потрібна як повітря. Тому, що не рибу їм везу але зерно, яке падаючи в розум, почне проростати через деякий час. Тому, що змін чекає країна. Тому, що не виживемо без них. Я розумію, звідки вітер дує на місцях. Я розумію, звідки і чому такі заборони і протистояння. Є ще один«представник», як він сам представився - «намісник президента» - голова Попільнянський РДА. Саме ця людина лякає сільських голів і представників інтелігенції з забороною зустрічатися з Каплієнко. Напевно боїться. На нашій першій і останній зустрічі (близько 3-х місяців тому) він сказав: «що я скажу, то вони всі і будуть робити і оті усі ваші акції «Рука допомоги» нам не потрібні». От який герой. Ось як розписався відразу за всіх. Але ж акцію «Рука допомоги» нами таки була проведена в Попільні, і сьогодні 30.06.2012 вона таки розпочалась тай ще в двох місцях: на базі районної ЦРЛ в Попільні, в селі Андрушки (субота) та селі Почуйки (неділя). Бо саме в Попільню на першу акцію, що відбулася ще тоді, місяць тому, приїхало більше1000 представників Попільні та сіл району. Саме в Попільні прості люди зажадали книгу відгуків намагаючись віддячити хоча б так організаторів. Проте саме в Попільні, запрошення на акцію серед селян поширювалися таємно, тому що є заборона ЙОГО???????

Думаю пройде час і все розставить на свої місця. Такі ось намісники працюватимуть на фермах, а люди з серцем будуть правити країною. Але це вже наступна сторінка.

Доброго дня вам УКРАЇНЦІ!! 

   

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]