Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.06.2009 18:00

Конфлікт Ю.Тимошенко і Й.Вінського не має жодного відношення до Укрпошти. Це керований зовні процес свідомої компрометації Й.Вінського.

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

Що примусило Юлію Володимирівну Тимошенко зайняти позицію нетерпимості до людини, який на виборчій кампанії 2007 року, через забезпечив ефективне керування виборчим штабом Блоку Юлії Тимошенко підняв рейтинг БЮТ на 7% у порівнянні з 2006 роком? Чому Йосип

   Вчора, 17 червня 2009 року в ефірі телекомпанії УТ-1, в програмі «Точка зору», довкола конфлікту, що розгорається між Міністром транспорту Й.Вінським та Прем’єр міністром Ю.Тимошенко,  відбувся обмін точками зору між мною (народним депутатом України Володимиром Каплієнко) та генеральним директором ДП Укрпошта Таїсією Замковою.

Мене вразили деякі факти. Таїсія Замкова, с початку програми визнала факт того, що не володіє питанням, щодо бюджету рекламної кампанії Укрпошти на підвищення рівня продаж єдиного електронного квитка. На пряме питання ведучого, чи обговорювався бюджет із нардепом Г. Задирко, вона дала чітку відповідь: сума витрат їй не відома бо бюджет не обговорювався. Але в подальшому, на інше пряме питання ведучого, так звідки ж Юлія Тимошенко взяла цифру в 15 млн.грн.,  сказала: “Она (Юлия Тимошенко) говорила верно. Туда входили еще продукты по телевидению и по изготовлению плакатов”.

 

   Тобто виходить, що генеральний директор Укрпошти Таїсія Замкова,  не володіючи питанням по суті соціальної рекламної кампанії Укрпошти, аж ніяк не могла повідомити про цифру ні в 1,7 млн. грн., ні 3 ані 15 млн. грн.  Тоді питання – звідки Ю.Тимошенко взяла цифру в 15 млн. грн.?

 

   На мій погляд відповідь проста – це керований зовні процес компрометації Йосипа Вінського. Можливо задля того, щоб відволікти увагу суспільства від останніх подій біля невдалої спроби БЮТ створити «ширку» із партією Регіонів. Цим мабуть і пояснюється чому заяву зробив замість Т.Замкової її заступник О. Кухарець, чому брифінг був проведений не в чудовому залі Укрпошти, а Кабміні і саме головне, чому так завзято технологи БЮТ чіпляються за цей безглуздий та замовний інформаційний привід.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]